MOGELIJKE VERTRAGING I.V.M. CORONA

Door de drukte in de webshop en bij de pakketdiensten kan het gebeuren dat de levering van de bestelling vertraging oploopt. Uiteraard doen we ons uiterste best om de leveringstermijn zo kort mogelijk te houden.

Almo Nature Alternative Kippenborst 24 x 55 gram

Almo Nature Alternative Kippenborst 24 x 55 gram

Levertijd 1-3 werkdagen
€ 29,99

 Beoordelingen & Recensies
Dit product is nog niet beoordeeld

Zorgvuldig bereid met vlees of vis die 100% HFC is (d.w.z. oorspronkelijk geschikt voor menselijke consumptie en nu gebruikt in dit kattenvoer om commerciële redenen*) als hoofdingrediënt, bieden de Alternative producten een variëteit aan specialiteiten die perfect passen bij de carnivore natuur van de kat en de smaakpapillen van zelfs de meest kieskeurige kat zullen betoveren!

De 55g zakjes bevatten enkel twee ingrediënten: 90% – 99,5% HFC vlees of vis en rijst. Dit natte kattenvoer is bereid met de Raw Pack kookmethode: de ingrediënten worden rauw in het zakje gedaan, dat vervolgens wordt gesealed en gekookt in een waterbad (au bain marie). Dit proces bewaart alle voedingsstoffen die van nature in het vlees of de vis in het recept aanwezig zijn en behoudt een intense, natuurlijke smaak.

Aanvullende voeding voor katten

Ingrediënten:
Kippenborst 99,5%, rijst 0,5%

Inhoud:
24 zakjes van 55 gram

Verpakking
55 gram
Smaak
Kip
Levensfase
Volwassen
Kenmerk
Graanvrij
AL4700
 Beoordelingen & Recensies

Schrijf als eerste een recensie !

Product toegevoegd aan je verlanglijstje

MOGELIJKE VERTRAGING

Door de drukte in de webshop en bij de pakketdiensten kan het gebeuren dat de bestelling niet wordt geleverd binnen de termijn die bij de producten vermeld staat. Uiteraard doen we ons uiterste best om de leveringstermijn zo kort mogelijk te houden.

Mocht je vragen hebben over de bestelling kun je contact opnemen via het contactformulier.

Alvast bedankt voor je begrip!

En in de tussentijd: Houd afstand, blijf zoveel mogelijk thuis en vooral blijf gezond!