Feliway Classic Spray 20 ml

Feliway Classic Spray 20 ml

Levertijd 1-3 werkdagen
€ 22,20

Beoordeling:
(0)
 

Feliway spray helpt om problemen zoals krabben en sproeien te voorkomen, reizen en bezoekjes aan de dierenarts minder stressvol te maken voor jouw kat

Schud eenvoudig de fles en spuit Feliway 1 keer per dag op deuropeningen, dorpels, kattenluiken, vensterbanken en andere prominente objecten in huis.

Om markeringen te voorkomen op plekken waar al eerder gemarkeerd is, moet je eerst de gemarkeerde plekken grondig schoonmaken en er vervolgens Feliway op spuiten.

Gebruik Feliway Spray in de reismand om de kat rustig te houden tijdens stressvolle autoritjes of tijdens een bezoek aan de dierenarts.

Wacht altijd circa 15 minuten voordat je de kat ergens laat komen waar je net Feliway hebt gespoten.

Inhoud:
20 ml

Wat is Feliway?
Feliway is een chemische kopie van één van de kattengezichtsferomonen (F3), die door katten worden gebruikt om hun territoriale grenzen te markeren.

Een kat die met zijn/haar kopje wrijft tegen zijn leefomgeving laat een feromoon vrij.

Dit gedrag wordt elke dag vertoond door elke kat (huiskatten, maar ook wilde katten) en geeft hen geruststelling.

In een nieuwe leefomgeving zal een kat automatisch na een tijdje ook gaan markeren om de plek vertrouwd en veilig te maken.Katten markeren hun territorium ook door te krabben en te markeren met urine (sproeien). Wanneer dit gedrag binnenshuis plaatsvindt, geeft dat meestal aan dat een kat zich gespannen voelt.

Observatie van kattengedrag liet zien dat gezichtsmarkeringen merkbaar het krabben of sproeien tegenwerkten.

CV13300
Product toegevoegd aan verlanglijst