Zylkene 75 mg - 30 capsules (kat en kleine hond)

Zylkene 75 mg - 30 capsules (kat en kleine hond)

Levertijd 1-3 werkdagen
€ 26,95

Beoordeling:
(0)
https://www.catsclusive.nl/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/64cb8f7c95d98.jpg
 

Veranderingen in de dagelijkse routine, of in de omgeving kunnen huisdieren behoorlijk gespannen maken. Zylkene is een voedingssupplement dat honden en katten helpt beter om te gaan met stressvolle situaties, zonder ze te versuffen.

Waarom Zylkene?
Zylkene wordt één keer per dag gegeven. De capsules kun je zo toedienen, of openen en het smakelijke poeder mengen door het voer.
Zylkene ontspant jouw huisdier, zonder deze te versuffen. Het is een 100% natuurlijk voedingsmiddel, dat zeer veilig kan gebruikt worden ook gedurende lange periodes.
Zylkene mag ook aan kleine pups en kittens gegeven worden. Het helpt hen om op een ontspannen manier nieuwe situaties te ontdekken.

Hoe wordt Zylkene gegeven?
Korte termijn gebruik:
Start met het geven van Zylkene 1-2 dagen vóór de voorspelde stressvolle situatie. Dieren die reeds uit balans zijn, geef je best 5-7 dagen op voorhand Zylkene.
Lange termijn gebruik:
Geef Zylkene dagelijks gedurende 1 maand en evalueer nadien het effect. Het is aan te raden om bij langdurige stressvolle situaties ook steeds contact op te nemen met een dierenarts of gedragstherapeut. Contacteer je dierenarts voor advies op maat van jouw huisdier. Jouw dierenarts vertelt je graag wanneer je best start en welke hoeveelheid je best gebruikt.

Vraag eerst advies aan je dierenarts vóór je start met het geven van Zylkene.
Zylkene is een aanvullend diervoeder en dient niet ter vervanging van een normale, evenwichtige voeding.

Inhoud: 30 capsules

18023
Product toegevoegd aan verlanglijst