Iso-Gel

Iso-Gel

Dit artikel is uitsluitend leverbaar in Nederland!

Levertijd 1-3 werkdagen
€ 17,95

 Ratings & Beoordelingen
Dit product is nog niet beoordeeld
 

Iso-Gel is een aanvullend dieetvoeder ter ondersteuning bij de behandeling van maagdarmkanaal-problemen bij honden en katten.

Iso-Gel bestaat voor 90% uit Ispaghula. Ispaghula wordt uit de zaaddoppen van de Plantago Ovata gemaakt, een plant die vooral in India en Iran voorkomt. Het is een natuurproduct waardoor uiterlijk en kleur soms kunnen verschillen.

Iso-Gel wordt niet opgenomen vanuit de darm. Door de structuur wordt vocht aangetrokken en vastgehouden in de spijsbrok. De slijmerige bestanddelen maken de spijsbrok glad. Door de vulling van het maagdarmkanaal wordt de beweeglijkheid van de darm gestimuleerd.

Iso-Gel is door zijn samenstelling en werking zeer geschikt voor het gebruik bij de ondersteuning van de behandeling van obstipatieklachten (verstopping), diarree en een geïrriteerd maagdarmkanaal. Door de unieke granulatie-vorm hebben Iso-Gel korrels een groot waterbindend vermogen, waardoor ze zowel bij diarree- als obstipatieklachten gebruikt kunnen worden. Bovendien kan Iso-Gel ook gebruikt worden bij puppy’s en kittens.

  • Bij acute intestinale absorptie stoornissen, zoals acute diarree of tijdens de daaropvolgende herstelperiode.
  • Door de regulatie van de darmwerking kan Iso-Gel ook worden toegepast bij verstopping als gevolg van bijvoorbeeld haarballen, na anaalklierverwijdering of perineaal hernia.
  • Verlengt korte passagetijden bij dieren met diarree en verkort lange passagetijden bij dieren die aan constipatie lijden.

Samenstelling:
Iso-Gel bevat 90% Ispaghula. E223, E127, E218, E216 en fosfor. E-nummers zijn in de Europese gemeenschap toegelaten hulpstoffen.
Iso-Gel is glutenvrij en heeft geen calorische waarde.

Inhoud: 100 gram

17546
 Beoordelingen

Dit product is nog niet beoordeeld !

Product toegevoegd aan verlanglijst