Disclaimer

Catsclusive doet haar uiterste best om de informatie op deze website zo actueel, correct en volledig mogelijk te houden. Eventuele wijzigingen in de op de website aangeboden informatie kunnen op ieder moment, zonder enige vorm van kennisgeving worden toegepast.

Ondanks de zorg die door Catsclusive aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kan Catsclusive niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele kennelijke onjuistheden in de gegevens op deze site.

Alle informatie op Catsclusive.nl en haar online kanalen (Facebook, Twitter e.a.) valt onder het auteursrecht. Het is daarom niet toegestaan tekst, afbeeldingen en/of video’s zonder schriftelijke toestemming geheel of ten dele over te nemen voor commerciële doeleinden.

Voor vragen en/of opmerkingen kun je een e-mail sturen naar info@catsclusive.nl

Product toegevoegd aan je verlanglijstje

MOGELIJKE VERTRAGING

Door de toenemende drukte in de webshop en bij de pakketdiensten kan het gebeuren dat de bestelling niet wordt geleverd binnen de termijn die bij de producten vermeld staat. Uiteraard doen we ons uiterste best om de leveringstermijn zo kort mogelijk te houden.

Mocht je vragen hebben over de bestelling kun je contact opnemen via het contactformulier.

Alvast bedankt voor je begrip!

En in de tussentijd: Houd afstand, blijf zoveel mogelijk thuis en vooral blijf gezond!