MOGELIJKE VERTRAGING I.V.M. CORONA

Door de drukte in de webshop en bij de pakketdiensten kan het gebeuren dat de levering van de bestelling vertraging oploopt. Uiteraard doen we ons uiterste best om de leveringstermijn zo kort mogelijk te houden.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen vooraf schriftelijk aan Catsclusive kenbaar te worden gemaakt.
Vermeld hierbij a.u.b. in ieder geval je volledige naam, het bestelnummer en de artikelen die je wenst te annuleren, ruilen of retourneren.

Sieraden kunnen uit hygiënisch oogpunt niet geretourneerd worden.

Herroepingsrecht / Retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
Uitzondering hierbij zijn o.a. gepersonaliseerde producten/maatwerk.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen.
Enkel de kosten voor retour van jou naar Catsclusive zijn voor jouw rekening.
Wij adviseren om bij retournering te kiezen voor de pakketpost van PostNL. Voor verzending van een pakket tot 10 kg (met Track & Trace) betaal je € 7,25.
Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en in originele verpakking aan Catsclusive geretourneerd worden.

Mocht het product beschadigd zijn, gebruikssporen bevatten of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te bekijken, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen.
Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Retour aanmelden

Om gebruik te maken van dit recht kun je jouw retour op verschillende manieren aanmelden.

  1. Indien je een geregistreerde account hebt kun je eenvoudig een retouraanvraag doen via “Mijn Account”
  2. Via het herroepingsformulier op onze site
  3. Stuur een e-mail naar info@catsclusive.nl

Retour Sturen

Na ontvangst van de retouraanvraag sturen wij een bevestiging met instructies voor het retour zenden.

Stuur dus niets terug voordat je de bevestiging hebt ontvangen!

Vanaf het moment dat je de bevestiging hebt ontvangen heb je 14 dagen de tijd om het pakket retour te sturen.
Als wij het pakket hebben ontvangen zullen wij je per e-mail informeren en de terugbetaling in behandeling nemen.

Een retourzending is altijd het risico van de verzender en dit betekent dat Catsclusive niet aansprakelijk is voor beschadigde of zoekgeraakte retourzendingen.

Indien je de gehele bestelling retourneert zal Catsclusive de gehele orderbedrag inclusief de berekende verzendkosten binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Bij retournering van een deel van de bestelling wordt alleen het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen terugbetaald.
Berekende verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Terugbetaling

Indien je een bedrag betaald hebt, zal Catsclusive dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, terugbetalen. Hierbij is wel de voorwaarde dat het product reeds terug ontvangen is of sluitend bewijs van complete terugzending overlegd kan worden. Terugbetaling zal geschieden via de zelfde betaalmethode die door jou is gebruikt tenzij je nadrukkelijk toestemming geeft voor een andere betaalmethode.

Product ruilen?

Wil je jouw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@catsclusive.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Product toegevoegd aan je verlanglijstje