Bij Catsclusive kun je op verschillende manieren betalen.
Op dit moment bieden wij de volgende betaalmethoden aan:

iDEAL

iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode op internet en is snel, veilig en betrouwbaar.
Je rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank.
Voor betalingen met iDEAL maken wij gebruik van Mollie, dit is een Payment Service Provider.

iDEAL in3 - Spreid je betaling in 3 keer zonder rente (Alleen Nederland)

Alleen beschikbaar bij bestellingen vanaf € 50

Wil je jouw aankoop niet in één keer betalen? Met iDEAL in3 kun je jouw aankoop gespreid over 3 termijnen binnen 60 dagen betalen, zonder enige extra kosten. Dit geldt voor aankopen vanaf € 50,- tot maximaal € 5.000,-.

Voordat je betaling wordt verwerkt, voert iDEAL in3 een snelle controle van je gegevens uit. Mocht je betalingsverzoek om wat voor reden dan ook niet worden goedgekeurd, dan kun je contact opnemen met iDEAL in3 of kies een andere betaalmethode. Voor meer details over iDEAL in3, bezoek dan www.payin3.nl.

Hoe werkt het?

  1. Kies bij het afrekenen voor iDEAL in3: Selecteer iDEAL in3 als betaalmethode, waarna een snelle controle van je gegevens plaatsvindt.
  2. Eerste betaling & verzending: Doe de eerste betaling, een derde van het totale bedrag, via iDEAL en je bestelling wordt verzonden.
  3. Vervolgtermijnen: De tweede termijn betaal je binnen 30 dagen, en de derde termijn binnen 60 dagen. iDEAL in3 stuurt je tijdig herinneringen, zodat je geen betaling mist.

Jouw persoonsgegevens worden door iDEAL in3 in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klantprivacyverklaring in3 NL B.V. verwerkt.

Paypal

Paypal is een betaalprovider die de mogelijkheid biedt om een creditcard en/of (Nederlandse) bankrekening te koppelen aan een Paypal account. Op alle websites die Paypal ondersteunen kun je daarna met je Paypal account betalen. Paypal verrekent dit weer met jouw creditcard of bankrekening. Een Paypal account is gratis en veilig, omdat je betaal- of creditcard gegevens niet aan de webwinkel waar je een aankoop doet worden verstrekt. Als je wenst te betalen met je Paypal account dan gaat dit eigenlijk heel gemakkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is PayPal te kiezen als betaalwijze. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de veilige betaalomgeving van Paypal. Je logt in met jouw inloggegevens en je gaat akkoord met de transactie. Hierna keer je weer terug naar onze beschermde website.

Klarna - Achteraf betalen (Alleen Nederland)

Alleen beschikbaar bij bestellingen vanaf € 30

Als je liever achteraf wilt betalen kun je gebruik maken van Klarna Betaal later.
In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we je achteraf betalen aan.
Je vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Algemene informatie over Klarna vind je hier.

Klarna voert voor Catsclusive het volledige betaalproces uit.
Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van Klarna en de betaling aan Klarna dient te worden gedaan.

Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Klarna een gegevenscontrole uit.
Jouw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.
Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Klarna niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode.
Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Klarna.

Bancontact / Mister Cash

Bancontact / Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België.
Alle Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Bancontact / Mister Cash. Je kunt direct je aankopen betalen in jouw vertrouwde bankomgeving.

Belfius Direct Net

Klanten van Belfius kunnen betalen met Belfius Direct Net. 
Als één van Belgisch grootste banken voorziet Belfius in een eigen betaaloplossing voor haar klanten.
Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving betalen.

KBC-CBC

De grote Belgische banken KBC en CBC voorzien in een eigen betaaloplossing.
Klanten van beide banken kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving betalen.
Bovendien kun je ervoor kiezen bedragen van € 50 tot € 1.250 tot twee maanden later betalen.

SOFORT Banking

SOFORT Banking is beschikbaar in de volgende Europese landen:
Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Zwitserland, Italië, Spanje, België en Polen.
Het werkt met de meeste consumenten banken uit deze landen.

Wanneer je kiest om via SOFORT Banking te betalen, wordt je doorverwezen naar de online bankomgeving van SOFORT Banking.
Hier kies je het land en je bank. Je logt in met de gegevens die je ook gebruikt voor jouw eigen online bankomgeving en krijgt een overzicht van jouw rekeningen te zien. Daarna kies je vanuit welke rekening je de betaling wilt voldoen. Wanneer de betaling is bevestigd, wordt je teruggestuurd naar de website.

EPS

Electronic Payment Standard (EPS) is een betaalmethode die door een aantal Oostenrijkse banken is ontwikkeld. Dit maakt EPS de belangrijkste en populaire betaalmethode voor bankoverboekingen in Oostenrijk.

Przelewy24

In Polen is bankoverschrijving de meest populaire manier om online te betalen, 80-90% van de online betalingen wordt gedaan middels een vorm van bankoverschrijving. Przelewy24 ondersteunt 165 banken en diverse andere betaalmethodes en is daarmee de meest gebruikte betaalmethode van Polen.

Product toegevoegd aan verlanglijst