Productbeoordelingen

Wij vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk klanten hun mening kunnen geven over een product. Daarom kan iedereen met een klantaccount die een product bij ons kocht hier een review over schrijven op de website. Op onze website staan alleen reviews van echte klanten, je kunt alleen een review plaatsen als je een klantaccount hebt aangemaakt én het product daadwerkelijk bij ons hebt gekocht. Hiervoor ontvang je na aankoop een review verzoek van ons per e-mail.

De totale gemiddelde score is het gemiddelde van alle reviews. Daarbij worden alle cijfers bij elkaar opgeteld en gedeeld door het totale aantal reviews.

Reviews over Catsclusive

Naast de productbeoordelingen van onze klanten vinden we het ook belangrijk dat reviews over onze service een zo goed mogelijk beeld geven. Beoordelingen over onze service worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur. WebwinkelKeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Je ontvangt na het plaatsen van een bestelling via Webwinkelkeur een e-mail met de vraag of je Catsclusive wilt beoordelen.

Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.

Product toegevoegd aan verlanglijst