Hydroponic Home Décor - Cat
Hydroponic Home Décor - Cat
Hydroponic Home Décor - Cat
Hydroponic Home Décor - Cat
Hydroponic Home Décor - Cat
Hydroponic Home Décor - Cat

Hydroponic Home Decor - Vaasje Kat

Niet op voorraad
€ 9,95

Beoordeling:
(0)
 

Stel je voor: een schattig, speels en milieuvriendelijk decoratief stuk dat je interieur opvrolijkt en een vleugje natuurlijke schoonheid toevoegt. Maak kennis met dit leuke Hydroponic Home Decor vaasje inde vorm van een kat. Dit charmante kunstwerkje is gemaakt van gerecycled metaal en een glazen laboratoriumpotje, ook wel bekend als een hydrocultuurpot.

Met dit Hydroponic Home Decor vaasje kun je jouw groene vingers aan het werk zetten. Plant kleine plantjes in het potje en zie hoe ze opgroeien in deze hydrocultuuromgeving. Of vul het vaasje met kleurrijke steentjes of andere decoratieve elementen om een speelse en persoonlijke touch toe te voegen aan je interieur.

Met afmetingen van 20,5 x 9,5 x 11,5 cm past dit unieke stuk perfect op elke plek in je huis. Zet het op een vensterbank, bureau of boekenplank en geniet van het gezelschap van deze schattige kat, terwijl hij een glimlach op je gezicht tovert.

Het beste van alles is dat je niet alleen je huis verfraait, maar ook bijdraagt aan een duurzame levensstijl. Gemaakt van gerecyclede materialen, draagt dit decoratieve stuk bij aan het verminderen van afval en het behoud van het milieu.

Afmetingen: 20,5 x 9,5 x 11,5 cm

HHD-03
Product toegevoegd aan verlanglijst