Kat-a-Lax

Kat-a-Lax

Niet op voorraad
€ 14,95

Beoordeling:
(0)
 

Kat-a-Lax is een haarbal oplossend en laxerend middel voor de behandeling van verstopping en problemen door haarballen bij katten.

Tijdens de dagelijkse wasbeurten likt je kat veel haren op. De haren vormen haarballen die regelmatig worden uitgebraakt of worden uitgescheiden via de ontlasting. In sommige gevallen kan dit laatste proces leiden tot verstopping, een zogenaamde haarbalobstipatie. Je merkt dit aan het verslechteren van de eetlust, niet langer produceren van ontlasting en in veel gevallen braken. Deze laxeerpasta helpt haarballen te verwijderen en behandeld zo de verstopping van je kat.
Het middel heeft een aantrekkelijke smaak en is daarom eenvoudig toe te dienen.

De witte vaseline in Kat-a-Lax zorgt ervoor dat er een water-onoplosbare laag om de haarballen komt, waardoor deze uitgebraakt kunnen worden. Moutsiroop zorgt voor een osmotisch effect, waardoor de haarballen in het maagdarmkanaal wat meer volume krijgen en zo makkelijker zijn uit te braken of in de ontlasting kunnen komen.

  • Smakelijke laxeerpasta
  • Helpt haarballen op te lossen
  • Ook preventief te gebruiken

Dosering
De smakelijke laxeerpasta kan oraal worden toegediend door het op te laten likken van je vinger of indien je kat het niet spontaan neemt door het op de poot van de kat te smeren, zodat je kat het er af zal gaan likken. Bij jonge katten overeenkomstig minder pasta gebruiken
Verwijdering van haarballen
1 maal daags ongeveer 1,5 cm pasta oraal toedienen
Voorkomen van haarballen
2 à 3 maal per week ongeveer 1,5 cm pasta oraal toedienen

Samenstelling
Witte vaseline (47,7%), moutsiroop (47,4%), levertraan (2%), caramel (0,58%), vitamine E (0,02%) [di-Alpha tocopherol Acetate], Sodium Benzoate (0,1%), water (0,5%)

Inhoud: 56,7 gram

11273
Product toegevoegd aan verlanglijst