Biokat’s Classic Fresh 3in1 Babypoeder 10 liter

Biokat’s Classic Fresh 3in1 Babypoeder 10 liter

Levertijd 1-3 werkdagen
€ 15,49

Beoordeling:
(0)
 

Biokat’s Classic Fresh Babypoeder bestaat uit 3 verschillende korrelgroottes.
De grote korrels hebben heel veel grote poriën. Als een spons absorberen deze poriën vloeistoffen en geurtjes.
De middelgrote korrels vormen extreem sterke klonten. Zodra deze korrels in aanraking komen met vloeistoffen, klonteren de middelgrote korrels aan elkaar, waardoor er een zeer sterke klont ontstaat.
De kleine korrels verhogen de effectiviteit. Doordat deze korrels zich door het grit verspreiden, ondersteunen ze de optimale werking van de middelgrote en grote korrels.

Biokat’s Classic Fresh Babypoeder heeft nog een voordeel: Het grit kan heel eenvoudig uit de kattenbak worden gehaald! Zo bespaar je tijd en moeite, want de kattenbak hoeft minder vaak te worden schoongemaakt. Biokat’s Classic Fresh staat al sinds 1991 voor 100% natuurlijke hygiëne voor jouw kat. Met Biokat’s Classic Fresh blijft de kattenbak langer fris en hygiënisch schoon.

Voor een correct gebruik van dit kattengrit en om het beste resultaat te bereiken, is het belangrijk om het granulaat tijdens het vullen van de kattenbak gelijkmatig te mengen. De kattenbakvulling kan bij het normale huishoudelijke afval worden gedaan. Niet door de wc spoelen!

  • Made in Germany
  • Hygiene Formula™
  • Met geur
  • Klontvormende kattenbakvulling
  • Van natuurlijke klei
  • Grove korrels

Inhoud: 10 liter

Verpakking
10 liter
GIM3864
Product toegevoegd aan verlanglijst