MOGELIJKE VERTRAGING I.V.M. CORONA

Door de drukte in de webshop en bij de pakketdiensten kan het gebeuren dat de levering van de bestelling vertraging oploopt. Uiteraard doen we ons uiterste best om de leveringstermijn zo kort mogelijk te houden.

Cat's Best Original 10 liter
Cat's Best Original 10 liter
Cat's Best Original 10 liter
Cat's Best Original 10 liter

Cat's Best Original 10 liter

Levertijd 1-3 werkdagen
€ 8,99

KLONTEREND & INKAPSELEND

 Beoordelingen & Recensies
Dit product is nog niet beoordeeld

Cat‘s Best Original gebruikt als klonterend strooisel de natuurlijke kracht van verfijnde actieve houtvezels, die vloeistoffen en geuren effectief opnemen en volledig inkapselen – tot zeven keer hun eigen volume.

Op volledig natuurlijke wijze worden geuren daarom zo duurzaam gebonden, dat het strooisel tot 7 weken in de kattenbak kan blijven liggen. Cat’s Best Original werkt het beste als u de vaste uitwerpselen en de na het toiletbezoek vormende klonten op een eenvoudige manier regelmatig in de biobak gooit of door de wc spoelt – met een originele Cat’s Best strooischep, die voor de korrelgrootte het juiste raster heeft. Het bespaart moeite en kosten en zorgt voor hygiënecomfort dat bij jouw kat past.

Cat’s Best Original is uitsluitend vervaardigd uit hernieuwbare grondstoffen, duurzaam en biologisch afbreekbaar.

Kenmerken:
- Van hernieuwbare grondstoffen op basis van plantaardige vezels – 100 % natuurlijk en zonder chemisch toegevoegde stoffen
- Vervaardigd uit PEFC-gecertificeerde secundaire houtgrondstoffen – voor Cat’s Best worden geen bomen geveld!
- Bijzonder zuinig: bij traditioneel strooisel is per kat maandelijks gemiddeld 21 kg kattenbakstrooisel nodig – bij Cat’s Best slechts ca. 2,1 kg. Dat is de hoeveelheid die gekocht, gevuld en aansluitend weggegooid moet worden

Inhoud: 10 liter

Verpakking
10 liter
CVA090
 Beoordelingen & Recensies

Schrijf als eerste een recensie !

Product toegevoegd aan je verlanglijstje

MOGELIJKE VERTRAGING

Door de drukte in de webshop en bij de pakketdiensten kan het gebeuren dat de bestelling niet wordt geleverd binnen de termijn die bij de producten vermeld staat. Uiteraard doen we ons uiterste best om de leveringstermijn zo kort mogelijk te houden.

Mocht je vragen hebben over de bestelling kun je contact opnemen via het contactformulier.

Alvast bedankt voor je begrip!

En in de tussentijd: Houd afstand, blijf zoveel mogelijk thuis en vooral blijf gezond!