SureFlap DualScan Microchip Kattenluik Wit

SureFlap DualScan Microchip Kattenluik Wit

Levertijd 1-3 werkdagen
€ 159,99

Beoordeling:
(0)
 

Het SureFlap DualScan Microchip kattenluik is ontworpen om jouw kat(ten) te herkennen aan de geïmplanteerde microchip of de SureFlap RFID-penning (apart verkrijgbaar). Het microchip-gestuurde kattenluik SureFlap DualScan is geschikt voor huishoudens met meerdere katten om de toegang van jouw katten naar binnen én naar buiten te regelen. Zo kun je bepaalde dieren binnenhouden, terwijl andere naar buiten en weer naar binnen mogen. Ongewenste dieren die proberen binnen te komen, worden buitengehouden.

Toestemming om naar binnen/buiten te gaan kan gemakkelijk worden ingesteld en gewijzigd, afhankelijk van de individuele behoeften van jouw kat.

Het DualScan-kattenluik kan niet gemakkelijker in gebruik zijn. Zodra de batterijen zijn geplaatst, kan het luik in de standaardprogrammeermodus worden gezet om de identiteit te leren van de katten die naar buiten mogen. De microchip of de penningcode van de eerstvolgende kat die door het luik naar binnen of buiten gaat, of die zijn kop in de tunnel steekt met zijn neus tegen het luikje, wordt permanent opgeslagen in het geheugen. Meerdere katten zijn geen probleem. Je kunt maar liefst 32 katten programmeren in het geheugen van het kattenluik: meer dan genoeg voor de meeste kattenliefhebbers!

Er is ook een veiligheidsprogrammeermodus voor katten die alleen binnen verblijven, om te zorgen dat ze niet worden buitengesloten als ze ontsnapt zijn, maar weer via het kattenluik naar binnen kunnen.

Het kattenluik kent een aantal belangrijke kenmerken:

  • DualScan-technologie: stel per dier de toestemming om naar buiten te gaan in om bepaalde huisdieren binnen te houden
  • Veiligheidsmodus: huisdieren die altijd binnen blijven, kunnen door het luik naar binnen als ze zijn ontsnapt via een open raam
  • Voorkomt dat ongewenste dieren jouw huis binnenkomen en biedt extra bescherming tegen andere dieren
  • Compatibel met alle gangbare identificatiemicrochips en RFID-penningen
  • Batterijlevensduur tot 12 maanden (4 x AA-batterijen, niet inbegrepen)
  • Eenvoudige programmering met één knop: wijzig toestemmingen op elk gewenst moment
  • Kan worden geïnstalleerd in deuren, glas en muren
  • Handmatige vergrendeling zodat huisdieren zelfs met de juiste toestemmingscode niet naar binnen of naar buiten kunnen
  • Waarschuwingslampje voor laag batterijvermogen
  • Slaat tot 32 identificatiecodes in het geheugen op

Kleur: Wit

Afmetingen:
Totale grootte: 210 x 210 mm
Luikopening: 142 x 120 mm
Tunneldiepte: 70 mm
Afmeting uitsnede deur/muur: 165 x 171 mm
Afmeting uitsnede glas: De ideale doorsnede van het gat is 212 mm, maar het kattenluik kan worden geïnstalleerd in gaten tot Ø 260 mm.

SFCF001
Product toegevoegd aan verlanglijst