• OP=OP!
Yeowww! Kris Krinkle Kerstboom

Yeowww! Kris Krinkle Kerstboom

Niet op voorraad
€ 10,95

Beoordeling:
(0)
https://www.catsclusive.nl/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/64cb8f7c95d98.jpg
 

Yeowww! staat bekend om de meest krachtige catnip ter wereld. Catnip (kattenkruid) dat in de Yeowww! producten gebruikt wordt, is door hun zelf in Amerika verbouwd en geoogst. Hierdoor kunnen ze een constante onweerstaanbare aantrekkingskracht garanderen.
Alle Yeowww! kattenspeeltjes worden voor de volle 100% gevuld met Catnip. Er wordt geen gebruik gemaakt van vulmiddelen (b.v. polyester of katoen) of rest delen van de plant.
De stof van de Yeowww! is gemaakt van 100% katoen en bevat de perfecte textuur voor katten.

Kris Krinkle zal elke kat verleiden om onder de maretak te dartelen.
Dit leuke kattenspeelgoed in de vorm van een kerstboom is gemaakt van duurzaam katoen en de achterzijde is van zachte pluche, extra leuk voor je kat door de verschillende structuren. Op de kerstboom is de bekende Yeowww! kat afbeeld in kerstsfeer, met kerstmuts, kerstcadeau en kerstlichtjes.
De Kris Krinkle kerstboom is gevuld met YEOWWW! kattenkruid en krinkle-stof, deze mag niet ontbreken tijdens de feestdagen!

Formaat: ± 13 x 13 x 3 cm

YEOWWW! = onweerstaanbaar voor iedere kat!


Let op: kattenspeelgoed is niet onverwoestbaar en niet geschikt voor kinderen. Laat jouw kat alleen onder toezicht van een volwassene spelen zodat deze erop kan toezien dat eventueel afgebeten stukjes niet worden ingeslikt.

Type
Catnip
399461
Product toegevoegd aan verlanglijst