MOGELIJKE VERTRAGING I.V.M. CORONA

Door de drukte in de webshop en bij de pakketdiensten kan het gebeuren dat de levering van de bestelling vertraging oploopt. Uiteraard doen we ons uiterste best om de leveringstermijn zo kort mogelijk te houden.

District 70 Bermuda Wit

District 70 Bermuda Wit

Op voorraad
€ 9,95
Levertijd 1-3 werkdagen

 Beoordelingen & Recensies
Dit product is nog niet beoordeeld

Stel je voor dat je dagenlang binnenshuis doorbrengt wanneer je van nature dol bent op jagen. Natuurlijk is slapen erg fijn, maar hoe zit het met de uren waarop jouw kat wakker is? In tegenstelling tot buitenkatten, hebben binnenkatten beperkte entertainment en bewegingsmogelijkheden.

De Bermuda is speciaal ontworpen om het jachtinstinct van binnenkatten te stimuleren! Wedden dat jouw kat hier blij van wordt? Het draait rond, maakt geluid en het is gemaakt van karton, kortom de Bermuda heeft alle ingrediënten voor jouw kat om de hele dag vermaakt te worden. Katten zijn gek op balletjes om mee te spelen, vooral als deze ook nog rinkelen! De balletjes in de Bermuda zijn gevuld met een rinkelend belletje waar jouw kat urenlang speelplezier aan zal beleven. Door jouw kat het balletje vooruit te laten duwen en er achteraan te laten gaan, stimuleer je bovendien ook zijn jachtinstinct. Als jouw kat even geen zin heeft om te spelen, dan kan hij altijd nog zijn nagels scherpen aan het golfkarton bovenop.

  • Actief speelgoed voor katten
  • Langdurig speelplezier
  • Bevat 2 balletje met belletje om jouw kat te vermaken

Afmetingen: 35 x 30 x 6 cm

Tip: Door kattenbrokjes of kattensnoepjes in het spel te doen maak je van het spel ook een voerpuzzel.


Let op: kattenspeelgoed is niet onverwoestbaar en niet geschikt voor kinderen. Laat jouw kat alleen onder toezicht van een volwassene spelen zodat deze erop kan toezien dat eventueel afgebeten stukjes niet worden ingeslikt.

5127
 Beoordelingen & Recensies

Schrijf als eerste een recensie !

Product toegevoegd aan je verlanglijstje