District 70 Whirl Zwart
District 70 Whirl Zwart
District 70 Whirl Zwart
District 70 Whirl Zwart
District 70 Whirl Zwart
District 70 Whirl Zwart

District 70 Whirl Zwart

Niet op voorraad
€ 9,95

Beoordeling:
(0)
 

Zoals je misschien al weet, kunnen katten tot wel 16 uur per dag slapen. Dit is natuurlijk heel fijn, maar hoe zit het met de overige uren als ze wakker zijn? Katten zijn nieuwsgierige wezens, ze zijn altijd op zoek naar avontuur. Daag jouw kat uit met de Whirl, ideaal voor urenlang speelplezier!

Verkrijgbaar in twee kleuren, de cirkelvormige Whirl wordt vast en zeker het nieuwe favoriete speelgoed van jouw kat. Het draait rond, maakt geluid en het is gemaakt van karton, kortom alle ingrediënten voor jouw kat om er de hele dag mee te spelen! Waar het duurzame golfkarton jouw kat helpt om zijn nagels in goede conditie te houden, is het meest opwindende deel van deze Whirl binnenin te vinden: twee onweerstaanbare balletjes gevuld met rinkelende belletjes. Jouw kat zal zijn uiterste best doen om deze balletjes te pakken te krijgen. Door middel van de 12 ronde openingen bovenop de WHIRL kan jouw kat zijn pootjes door de gaten steken om de balletjes te bereiken.

  • Actief speelgoed voor katten
  • 360 graden speelplezier die het kitten in elke kat naar boven haalt
  • Bevat twee ballen met belletjes om jouw kat te vermaken

Afmetingen: Ø 33 x 6 cm


Let op: kattenspeelgoed is niet onverwoestbaar en niet geschikt voor kinderen. Laat jouw kat alleen onder toezicht van een volwassene spelen zodat deze erop kan toezien dat eventueel afgebeten stukjes niet worden ingeslikt.

5116
Product toegevoegd aan verlanglijst