• Nieuw
RHRQuality Wandbrug Grijs
RHRQuality Wandbrug Grijs
RHRQuality Wandbrug Grijs
RHRQuality Wandbrug Grijs

RHRQuality Wandbrug Grijs

Levertijd 1-3 werkdagen
€ 59,50

Beoordeling:
(0)
 

Deze muurbrug is enorm sterk en getest tot een draagkracht van 20 kg en daardoor zeer geschikt voor grote en zware katten zoals de Maine Coon of Ragdoll.
Het leuke aan deze muurbrug van 120,5 cm is dat je hem naar eigen wens in allerlei hoeken kunt plaatsen en een keer in hoek kunt veranderen.

Door het sterke sisalkleed over de volle lengte heeft je kat veel grip in iedere hoek. Afhankelijk van hoe je de brug plaatst heeft je kat ook 1 of 2 comfortabele ligplekken van 27 cm diep.

Alle tools en schroeven, die je nodig hebt (m.u.v. de muurboor), zowel voor stenen muur als gipsplaat wand, worden meegeleverd.

De producten uit het katten wandsysteem van RHRQuality bieden een solide en betrouwbaar wandsysteem dat specifiek is ontworpen voor grotere en zwaardere katten en voor mensen die de voorkeur geven aan een zeer degelijk systeem. Elk onderdeel is met de grootste zorg en aandacht ontwikkeld, zodat je verzekerd bent van een degelijk product. Montage is eenvoudig dankzij de meegeleverde schroeven en pluggen voor de stenen muur of gipswand.

Met het modulaire ontwerp van het RHRQuality wandsysteem zijn de mogelijkheden eindeloos. Bouw je eigen kattenparadijs op in je woonkamer of zelfs boven je bureau of bed. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer een unieke speel- en rustplek voor je geliefde kat.

Kleur sisal: Lichtgekleurd hardhout met Grijs/Blackline-kleurig sisal

Montage: voor stenen muur of gipswand (montagematerialen incl. - excl. muurboor)

Afmetingen: Lengte ± 1,21m, 27 cm diep en een hoogte van 15 cm

Type
Muurbevestiging
RHR0661
Product toegevoegd aan verlanglijst