Natural Health Carnivore Fish & Beans 15 kg
Natural Health Carnivore Fish & Beans 15 kg
Natural Health Carnivore Fish & Beans 15 kg
Natural Health Carnivore Fish & Beans 15 kg
Natural Health Carnivore Fish & Beans 15 kg
Natural Health Carnivore Fish & Beans 15 kg
Natural Health Carnivore Fish & Beans 15 kg
Natural Health Carnivore Fish & Beans 15 kg

Natural Health Carnivore Fish & Beans 15 kg

Levertijd 1-3 werkdagen
€ 163,99

Beoordeling:
(0)
 

Op vlees gebaseerd, Graanvrij

Natural Health Carnivore Fish & Beans is een volledige voeding voor volwassen katten.

Als je graag rauw vlees aan jouw kat voert, maar je ook het gemak van compleet gefabriceerd voer wilt, dan is Natural Health Carnivore Fish & Beans HET voer voor jouw kat!
Dit voer geeft door de juiste keuze van ingrediënten dezelfde voordelen als rauw-, diepvriesvlees- of zelfgemaakt rijk aan vlees voeding voor jouw kat.
Natural Health Carnivore Fish & Beans heeft een laag percentage zetmeel, een hoog percentage eiwit en is vrij van granen.

Net als bij mensen geeft een overvloed aan hoogcalorie koolhydraten een verhoogde kans op overgewicht, diabetes en een algehele lusteloosheid.
Op dit moment hebben de meeste kattenvoeders nog steeds graan en graanbijproducten als basis van hun voeding.
Door de koolhydraten van graan te elimineren, die de voedingswaarde verminderen, stuwt Natural Health Carnivore Fish & Beans het eiwitniveau en daarmee de voedingswaarde juist omhoog.

Bovendien is Natural Health Carnivore rijk aan Omega 3 en Omega 6 vetzuren. Tevens is het geconserveerd met een mix van tocopherolen (Vitamine E & C)

De nieuwe benadering voor katten en katten voeding.
Voeding uit de geschiedenis, geproduceerd met kennis uit de 21e eeuw.

Steeds meer mensen gaan over op het geven van diepvriesvlees- of rauwvlees voeding voor hun kat, als alternatief voor het traditionele kattenvoer.
Dit om het gehalte aan koolhydraten terug te dringen en het eiwit te geven wat de kat eigenlijk nodig heeft.
Natural Health Carnivore Fish & Beans is de ideale partner voor deze levensstijl.

Toen de voorouders van onze huisdieren door de wildernis zwierven, waren ze niet op zoek naar maïs en tarwe. Het vleesetende instinct dreef hen tot het achtervolgen en opjagen van vers vlees. Net als zijn voorouders heeft jouw kat eiwitten nodig om te voorzien in zijn energiebehoefte.
Als deze eiwitten uit granen en graanbijproducten komen is de waarde van dit eiwit veel lager. Dit komt doordat het minder verteerbaar is en het minder essentiële aminozuren bevat. Deze zijn nodig voor de opbouw en instandhouding van het weefsel.
Jouw kat heeft meer nodig dan een hoog energie-, en op graan gebaseerd voer. Het eist de eiwitten en mineralen die Natural Health Carnivore Fish & Beans kan leveren.
Natural Health begrijpt dat je het liefst altijd vers en rauw zou voeren. Maar als dit niet altijd kan dan is Natural Health Carnivore Fish & Beans de juiste aanvulling op rauw of zelfgemaakt vers voer. Natural Health Carnivore Fish & Beans is ook het beste alternatief wanneer vers en rauw voer bereiden niet bij jou past, onhandig of zelfs onmogelijk is.

Samenstelling:
Gedehydreerde haring 33 %. gedehydreerd rund. tuinbonen gepeld 20 %. rundvet. erwten. johannesbrood. gedehydreerde appel. NH digest. visolie. gedehydreerde cranberries. gedehydreerde luzerne. gedehydreerd ei. gedehydreerde wortel. inuline (bron van FOS)

Inhoud: 15 kg

Verpakking
15 kg
Levensfase
Volwassen
Kenmerk
Graanvrij
NH475
Product toegevoegd aan verlanglijst