PUUR Derma Vital 150 gram

PUUR Derma Vital 150 gram

Levertijd 1-3 werkdagen
€ 32,99

Beoordeling:
(0)
 

Voor een betere gezondheid, conditie en levendige uitstraling van huid en vacht.
PUUR Derma Vital bevat o.a. verrijkte planktonproducten. Door middel van unieke planktontechnologie (bioencapsulatie, bioaccumulatie en bioraffinage), is dit een product van zeer hoge kwaliteit. De gebruikte algen zijn rijk aan essentiële aminozuren, antioxidanten, vitamines en mineralen. Door middel van de planktontechnologie worden specifieke vitamines en mineralen op een natuurlijke wijze verkregen.

Dosering
1 - 2 x daags (1 maatschep bevat ongeveer 1 gram)
Hond boven 25 kg: 2 maatscheppen
Hond 10 - 25 kg: 1½ maatschep
Hond tot 10 kg: 1 maatschep
Kat: 1 maatschep

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Toediening
Kan over het voer gegeven worden. Bevochtig het poeder zodat het niet uit de voederbak geblazen kan worden. Ook kan het poeder in water opgelost worden en met een plastic spuitje rechtstreeks in de bek toegediend worden.

Duur van de behandeling
Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 2 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering. Dit product kan blijvend worden gegeven.

Interactie en contra-indicatie
Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen. Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld.

Bewaren
Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 °C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld links onderaan het etiket of onder de pot.

Toelichting:
Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor educatief gebruik en vervangt niet het advies van een dierenarts. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter.

Indicatie
Huid en Vacht
PNVIT12060
Product toegevoegd aan verlanglijst