PUUR Glucosamine 100 gram

PUUR Glucosamine 100 gram

Levertijd 1-3 werkdagen
€ 20,99

Beoordeling:
(0)
 

Bij artrose. Voor een soepele beweging zonder stijf- en stramheid. Basis supplement met de ideale verhouding van bouwstoffen om de hond en kat soepel te houden. Goed voor gewrichten, kraakbeen, gewrichtsvloeistof, pezen, banden, kapsels en ligamenten.

Dosering
1-2 x daags (1 maatschep bevat ongeveer 1 gram)
Hond boven 25 kg: 5 maatscheppen
Hond 10 - 25 kg: 2½ maatschep
Hond tot 10 kg: 1¼ maatschep
Kat: 1¼ maatschep

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Toediening
Kan door het voer gegeven worden. Bevochtig het poeder zodat het niet uit de voerbak geblazen wordt. Kijk goed naar de reactie van het dier. Geef de nodige rust, maar zorg ook voor beweging. Bij pijn bij het bewegen is het verstandig om regelmatig korte stukjes met het dier te gaan wandelen. Met name rechtlijnige bewegingen zijn goed om de gewrichten soepel te houden en banden en pezen te versterken. Abrupt stoppen en draaien, zoals bijvoorbeeld spelen met andere dieren moet worden voorkomen. Dit vormt een te grote belasting voor de spieren, pezen en gewrichten.

Duur van de behandeling
Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 2 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering. Dit product kan blijvend worden gegeven.

Interactie en contra-indicatie
Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen.

Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld.

Bewaren
Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 °C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op het etiket.

Toelichting:
Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor educatief gebruik en vervangt niet het advies van een dierenarts. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter.

Indicatie
Beweging
PNGLU12052
Product toegevoegd aan verlanglijst