MOGELIJKE VERTRAGING I.V.M. CORONA

Door de drukte in de webshop en bij de pakketdiensten kan het gebeuren dat de levering van de bestelling vertraging oploopt. Uiteraard doen we ons uiterste best om de leveringstermijn zo kort mogelijk te houden.

Royal Canin Appetite Control Sterilised 7+ 1,5 kg

Royal Canin Appetite Control Sterilised 7+ 1,5 kg

Levertijd 1-3 werkdagen
€ 17,99

 Beoordelingen & Recensies
Dit product is nog niet beoordeeld

Royal Canin Appetite Control Sterilised 7+ is speciaal voor gesteriliseerde/gecastreerde katten van 7 tot 12 jaar die vaak om eten vragen.

Vanaf dat je kat 7 jaar is begint het verouderingsproces. Dat is aan de buitenkant nog niet goed te zien. Maar in het lichaam zijn er al verschillende dingen aan de hand. Het belangrijkste hiervan is de achteruitgang van de nieren.
Appetite Control Sterilised 7+ helpt daarom niet alleen het hongergevoel terug te dringen. Door een aangepast fosforgehalte ondersteunt het ook de nierfunctie en de vitaliteit van je ouder wordende kat.

Samenstelling
Isolaat van plantaardige eiwitten*, maïs, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, plantaardige vezels, tarwe, maïsgluten, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, rijst, mineralen, bietenpulp, visolie, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, psylliumschil en psylliumzaden, hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine)

*L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

Analytische bestandsdelen
Ruw eiwit 34%, Ruw vet 12%, Ruwe as 7,9%, Ruwe celstof 9,1%, Fosfor 8,1 g, Polyfenolen uit groene thee en druiven 150 mg/kg

Verpakking
1,5 kg
Levensfase
Senior
RC329020
 Beoordelingen & Recensies

Schrijf als eerste een recensie !

Product toegevoegd aan je verlanglijstje

MOGELIJKE VERTRAGING

Door de drukte in de webshop en bij de pakketdiensten kan het gebeuren dat de bestelling niet wordt geleverd binnen de termijn die bij de producten vermeld staat. Uiteraard doen we ons uiterste best om de leveringstermijn zo kort mogelijk te houden.

Mocht je vragen hebben over de bestelling kun je contact opnemen via het contactformulier.

Alvast bedankt voor je begrip!

En in de tussentijd: Houd afstand, blijf zoveel mogelijk thuis en vooral blijf gezond!