Royal Canin Dental Care 3,5 kg

Royal Canin Dental Care 3,5 kg

Levertijd 1-3 werkdagen
€ 58,79

Beoordeling:
(0)
 

Royal Canin Dental Care is een complete en uitgebalanceerde voeding die speciaal is ontwikkeld om een gezond gebit en goede mondhygiëne bij je kat te ondersteunen.

De Royal Canin Dental Care droogvoeding is verrijkt met actieve bestanddelen die zich binden aan het calcium in het speeksel van je kat om de vorming van tandsteen te helpen verminderen, ook wel calciumvangers genoemd. De voeding heeft een speciaal ontworpen brok met een specifieke textuur, die een poetseffect heeft op de tanden van je kat. Daardoor helpen de brokken bij elke maaltijd de vorming van tandplak en tandsteen te verminderen. Royal Canin Dental Care heeft bewezen resultaten. Een interne studie van Royal Canin toont aan dat deze voeding de vorming van tandsteen op de tanden van de deelnemende katten in 28 dagen tot 59% vermindert.

Samenstelling
gedehydreerd gevogelte-eiwit, rijst, tarwegluten*, dierlijke vetten, maïs, maïsmeel, plantaardige vezels, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, tarwe, maïsgluten, mineralen (waarvan natriumtripolyfosfaat (0,2%)), bietenpulp, visolie, sojaolie, fructo-oligosachariden, psylliumschil en psylliumzaden

*L.I.P.: eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid

Analytische bestandsdelen
Ruw eiwit: 30,0%, Ruw vet: 15,0%, Ruwe as: 7,1%, Ruwe celstof: 5,3%

Verpakking
3,5 kg
Levensfase
Volwassen
RC314035
Product toegevoegd aan verlanglijst