Royal Canin Digestive Care 400 gram

Royal Canin Digestive Care 400 gram

Levertijd 1-3 werkdagen
€ 8,99

Beoordeling:
(0)
https://www.catsclusive.nl/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/64cb8f7c95d98.jpg
 

Royal Canin Digestive Care ondersteunt een gezonde spijsvertering en draagt bij aan een betere ontlasting.

Heeft je kat veel ontlasting van een slechte kwaliteit?
Dit kan erop wijzen dat je kat haar voeding niet goed verteert. Katten eten het liefst meerdere kleine porties gedurende de dag. Maar ze kunnen een grote hoeveelheid voeding in een hele snelle tijd opeten. Dat kan hun spijsvertering behoorlijk verstoren. Daarnaast kan het snel doorslikken van de brokjes, zonder kauwen, leiden tot het oprispen van de voeding.

Digestive Care is een uitgebalanceerde voeding die helpt de gezonde spijsvertering te ondersteunen. Het heeft een dubbele werking. Het is aan de ene kant makkelijk te verteren. En aan de andere kant bevorderen de ringvormige brokjes het kauwen. Hierdoor eten katten rustiger, wat ook weer goed is voor hun vertering. Een betere vertering zorgt weer voor een effectiever opname van de voedingsstoffen. Minder en betere ontlasting is het resultaat.

Samenstelling
Isolaat van plantaardige eiwitten*, tarwemeel, rijst, gedehydreerde vis, dierlijke vetten, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, maïsgluten, maïsmeel, plantaardige vezels, cichoreipulp, mineralen, sojaolie, visolie, Fructo-Oligo-Sacchariden (0.3%), psylliumschil en psylliumzaden (0.2%)

*L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

Analytische bestandsdelen
Ruw eiwit 38%, Ruw vet 15%, Ruwe as 7,5%, Ruwe celstof 2,2%

Verpakking
400 gram
Levensfase
Volwassen
RC335005
Product toegevoegd aan verlanglijst