Royal Canin Fit 32 4 kg

Royal Canin Fit 32 4 kg

Levertijd 1-3 werkdagen
€ 54,59

Beoordeling:
(0)
https://www.catsclusive.nl/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/64cb8f7c95d98.jpg
 

Royal Canin Fit 32 is speciaal voor volwassen katten die regelmatig buiten zijn.

Komt je kat regelmatig buiten? Om daarna weer lekker op de bank of op schoot bij te komen?
Dan heeft zij een matig tot normaal activiteitsniveau. Haar energiebehoefte is matig. Maar door het buiten zijn, wordt de natuurlijke weerstand van je kat wel op de proef gesteld. Fit 32 helpt die weerstand van je kat juist te ondersteunen. En door een gematigd energiegehalte draagt het bij aan het behoud van een gezond lichaamsgewicht.

Katten zijn heel schoon van zichzelf. Tijdens het verzorgen van de vacht krijgen ze veel loszittende haren binnen. Die gaan niet altijd even makkelijk weer weg. Het gevolg: haarballen in het spijsverteringskanaal van je kat. Fit 32 bevat voedingsstoffen die de verwijdering van ingeslikte haren uit het spijsverteringskanaal bevorderen. Zo help je de kans op haarballen te verkleinen.

Samenstelling
Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, tarwe, maïs, dierlijke vetten, gedehydreerd varkenseiwit*, plantaardige vezels, tarwemeel, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, maïsgluten, gist en delen daarvan, bietenpulp, sojaolie, visolie, mineralen, psylliumschil en psylliumzaden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne)

*L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

Analytische bestandsdelen
Ruw eiwit 32%, Ruw vet 15%, Ruwe as 7,2%, Ruwe celstof 4,6%

Verpakking
4 kg
Levensfase
Volwassen
RC301040
Product toegevoegd aan verlanglijst