Royal Canin Indoor Appetite Control 2 kg

Royal Canin Indoor Appetite Control 2 kg

Levertijd 1-3 werkdagen
€ 32,69

Beoordeling:
(0)
 

Royal Canin Indoor Appetite Control is speciaal voor binnenshuis levende katten van 1 tot 7 jaar die de neiging hebben te veel te eten.

Katten die binnenshuis leven verbruiken nu eenmaal minder energie. Ze hebben een lager activiteitsniveau. En als je kat dan ook nog eens een ongeremde eetlust heeft, kan je kat meer voeding binnenkrijgen dan zij eigenlijk nodig heeft. Met Indoor Appetite Control help je binnenshuis levende katten om hun eetlust op een natuurlijke wijze te reguleren. Zo draag je bij aan een gezond gewicht.

Behalve dat Indoor Appetite Control de eetlust reguleert, bevordert het ook een goede spijsvertering. En doordat het uitstekend verteerbaar is, vermindert het de geur van de ontlasting. Daarnaast helpt het de vorming van haarballen te beperken en ondersteunt het gezonde urinewegen.

Samenstelling
Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, maïs, plantaardige vezels, tarwe, isolaat van plantaardige eiwitten*, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, maïsgluten, bietenpulp, gist en delen daarvan, mineralen, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, visolie, psylliumschil en psylliumzaden (0,5%)

*L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

Analytische bestandsdelen
Ruw eiwit 29%, Ruw vet 12%, Ruwe as 7,3%, Ruwe celstof 7,1%

Verpakking
2 kg
Levensfase
Volwassen
RC330020
Product toegevoegd aan verlanglijst