MOGELIJKE VERTRAGING I.V.M. CORONA

Door de drukte in de webshop en bij de pakketdiensten kan het gebeuren dat de levering van de bestelling vertraging oploopt. Uiteraard doen we ons uiterste best om de leveringstermijn zo kort mogelijk te houden.

Royal Canin Indoor Long Hair 400 gram

Royal Canin Indoor Long Hair 400 gram

Niet op voorraad
€ 5,19

 Beoordelingen & Recensies
Dit product is nog niet beoordeeld

Royal Canin Indoor Long Hair helpt de vorming van haarballen verminderen bij binnenshuis levende katten met (half)lang haar.

Indoor Long Hair helpt de ingeslikte haren op een natuurlijke wijze via de ontlasting af te voeren. De vorming van haarballen wordt op die manier beperkt.
Indoor Long Hair bevat voedingsstoffen die een gezonde huid en vacht helpen ondersteunen. Ook ondersteunt het de urinewegen. En doordat het een goede spijsvertering bevordert, vermindert het de geur van de ontlasting.

Samenstelling
Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïs, rijst, isolaat van plantaardige eiwitten*, tarwe, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, tarwemeel, plantaardige vezels, sojaolie, bietenpulp, mineralen, gist en delen daarvan, visolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, psylliumschil en psylliumzaden (0,5%), bernagieolie

*L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

Analytische bestandsdelen
Ruw eiwit 35%, Ruw vet 15%, Ruwe as 8,1%, Ruwe celstof 4,1%, EPA/DHA 3,1 g

Verpakking
400 gram
Levensfase
Volwassen
RC322005
 Beoordelingen & Recensies

Schrijf als eerste een recensie !

Product toegevoegd aan je verlanglijstje

MOGELIJKE VERTRAGING

Door de drukte in de webshop en bij de pakketdiensten kan het gebeuren dat de bestelling niet wordt geleverd binnen de termijn die bij de producten vermeld staat. Uiteraard doen we ons uiterste best om de leveringstermijn zo kort mogelijk te houden.

Mocht je vragen hebben over de bestelling kun je contact opnemen via het contactformulier.

Alvast bedankt voor je begrip!

En in de tussentijd: Houd afstand, blijf zoveel mogelijk thuis en vooral blijf gezond!