Royal Canin Kitten Sterilised 400 gram

Royal Canin Kitten Sterilised 400 gram

Levertijd 1-3 werkdagen
€ 8,29

Beoordeling:
(0)
 

Sterilisatie of castratie van je kitten gooit de hele hormoonhuishouding door elkaar. Al 48 uur na de sterilisatie of castratie verandert de stofwisseling van je kitten. Zo daalt de voedingsbehoefte. Maar het gekke is dat je kitten wel de neiging heeft om méér te gaan eten.

In de groei
Omdat je kitten nog in de groei is, is het belangrijk om de voeding af te stemmen op zowel de veranderende stofwisseling als de groei. Speciaal voor deze kittens is er Kitten Sterilised. Aan de ene kant helpt het haar natuurlijke weerstand en de spijsvertering te ondersteunen. Aan de andere kant draagt het bij om een gezond gewicht te behouden.

Samenstelling
Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, plantaardige vezels, isolaat van plantaardige eiwitten*, maïs, dierlijke vetten, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, gist en delen daarvan, sojaolie, visolie, mineralen, Fructi-Oligo-Sacchariden (0,34%), psylliumschil en psylliumzaden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne)

*L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

Analytische bestandsdelen
Ruw eiwit 34%, Ruw vet 12%, Ruwe as 7,1%, Ruwe celstof 9,8%, Calcium 1%, Fosfor 0,95%

Verpakking
400 gram
Levensfase
Kitten
RC320005
Product toegevoegd aan verlanglijst