MOGELIJKE VERTRAGING I.V.M. CORONA

Door de drukte in de webshop en bij de pakketdiensten kan het gebeuren dat de levering van de bestelling vertraging oploopt. Uiteraard doen we ons uiterste best om de leveringstermijn zo kort mogelijk te houden.

Royal Canin Sterilised 7+ 3,5 kg

Royal Canin Sterilised 7+ 3,5 kg

Levertijd 1-3 werkdagen
€ 35,99

 Beoordelingen & Recensies
Dit product is nog niet beoordeeld

Royal Canin Sterilised 7+ ondersteunt de nieren van gesteriliseerde/gecastreerde katten van 7 tot 12 jaar.

Vanaf dat je kat 7 jaar is begint het verouderingsproces. Dat is aan de buitenkant nog niet goed te zien. Maar in het lichaam zijn er al verschillende dingen aan de hand. Het belangrijkste hiervan is de achteruitgang van de nieren. Sterilised 7+ draagt daarom niet alleen bij aan het behoud van een gezond gewicht, maar door een aangepast fosforgehalte ondersteunt het ook de nierfunctie en vitaliteit van je ouder wordende gesteriliseerde of gecastreerde kat.

Samenstelling
Maïs, isolaat van plantaardige eiwitten*, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïsgluten, plantaardige vezels, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, tarwe, rijst, gist en delen daarvan, mineralen, bietenpulp, visolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, psylliumschil en psylliumzaden, sojaolie, hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine)

*L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

Analytische bestandsdelen
Ruw eiwit 36%, Ruw vet 12%, Ruwe as 7,6%, Ruwe celstof 5,3%, Fosfor 0,73 g, EPA/DHA 3,1 g

Verpakking
3,5 kg
Levensfase
Senior
RC323035
 Beoordelingen & Recensies

Schrijf als eerste een recensie !

Product toegevoegd aan je verlanglijstje

MOGELIJKE VERTRAGING

Door de drukte in de webshop en bij de pakketdiensten kan het gebeuren dat de bestelling niet wordt geleverd binnen de termijn die bij de producten vermeld staat. Uiteraard doen we ons uiterste best om de leveringstermijn zo kort mogelijk te houden.

Mocht je vragen hebben over de bestelling kun je contact opnemen via het contactformulier.

Alvast bedankt voor je begrip!

En in de tussentijd: Houd afstand, blijf zoveel mogelijk thuis en vooral blijf gezond!