Schesir Mature met Kip 1,5 kg

Schesir Mature met Kip 1,5 kg

Levertijd 1-3 werkdagen
€ 11,85

 Beoordelingen & Recensies
Dit product is nog niet beoordeeld

Schesir Dry Line is samengesteld met natuurlijke ingrediënten* met de toevoeging van vitaminen en mineralen om zo de voedingsbehoefte voor de katten van elk ras, in elke fase van hun leven te ondersteunen, met behoud van zijn welzijn.

Alle beschikbare varianten zijn:

  • Met één unieke bron van dierlijke eiwitten
  • geen conserveermiddelen of kleurstoffen toegevoegd
  • Ingrediënten met een prebiotische werking helpen bij het effectief opnemen van voedingsstoffen en geurcontrole
  • met zeer goed verteerbare eiwitbronnen
  • “cruelty free”

* De betekenis van het woord ‘natuurlijk’ wordt vermeld als het ingrediënt dat niet met iets is toegevoegd en alleen fysieke processen heeft ondergaan om het geschikt te maken voor de productie van diervoeding en om zijn natuurlijke samenstelling te behouden.

JOINT PROTECTION De toevoeging van chondroïtinesulfaat en glucosaminesulfaat, mits in de juiste verhoudingen toegevoegd, bevordert het behoud van een goede gewrichtsfunctie bij de oudere kat.

Samenstelling:
Rijst, gerst, 15% gedroogde kip, gezuiverd dierlijk vet, maisgluten, aardappeleiwit, bietenpulp, plantaardige vezels, 1% bakkersgist, lijnzaad, 1% fructo-oligosachariden (FOS), 1% cichoreipulp, erwtenbloem, zonnebloemolie, natriumpyrofosfaat, kaliumchloride, 0,1% mojave yucca, 500mg/kg glucosaminesulfaat, 0,03% gedroogde aromatische planten (druiven, citrusvruchten, kruidnagels, kurkuma, rozemarijn)

Inhoud: 1,5 kg

Verpakking
1,5 kg
Smaak
Kip
Levensfase
Senior
AG76057
 Beoordelingen & Recensies

Schrijf als eerste een recensie !

Product toegevoegd aan je verlanglijstje