AFP Snoring Cuddler Pig
AFP Snoring Cuddler Pig
AFP Snoring Cuddler Pig
AFP Snoring Cuddler Pig
AFP Snoring Cuddler Pig
AFP Snoring Cuddler Pig

AFP Snoring Cuddler Pig

Levertijd 1-3 werkdagen
€ 16,95

Beoordeling:
(0)
 

De Snoring Cuddler Pig van AFP is een spinnend varkentje gemaakt van heerlijk zacht materiaal. Het vertrouwde spinnende geluid van een kat biedt rust en comfort. Naast het spinnende geluid maakt het varkentje ook knispergeluidjes en zorgt daarmee voor urenlang speelplezier.

De Snoring Cuddler Pig is vergelijkbaar met de Purr Pillow van Petstages en geschikt voor kittens en katten van alle leeftijden.

Ook als je net een nieuw kitten hebt of als je een kitten hebt dat last heeft van verlatingsangst, kun je de Snoring Cuddler Pig inzetten.
De knuffel zal je kitten geruststellen en hem helpen zich zonder stress in een nieuwe omgeving te vestigen. De zachte pluche is van hoge kwaliteit en niet giftig.

In de buik van het varken zit een spinmechanisme, welke werkt op 2 AAA batterijen. (niet meegeleverd). Nadat je de batterijen hebt geplaatst kun je het spinnende geluid gedurende 2 minuten activeren door op het mechanisme te drukken. Het spinmechanisme kan worden verwijderd om het kussen te wassen

Perfect voor speeltijd of bedtijd, je kitten zal dol zijn op deze nieuwe metgezel.

Afmetingen: 27 x 16 x 7 cm


Let op: kattenspeelgoed is niet onverwoestbaar en niet geschikt voor kinderen. Laat jouw kat alleen onder toezicht van een volwassene spelen zodat deze erop kan toezien dat eventueel afgebeten stukjes niet worden ingeslikt.

AFPK02157
Product toegevoegd aan verlanglijst