District 70 Fuzz Oud Roze - M
District 70 Fuzz Oud Roze - M
District 70 Fuzz Oud Roze - M
District 70 Fuzz Oud Roze - M

District 70 Fuzz Oud Roze - M

Levertijd 1-3 werkdagen
€ 59,95

Beoordeling:
(0)
 

De Fuzz is zonder enige twijfel de meest knusse plek in huis voor jouw kat om zich terug te trekken. Jouw harige vriend verdient alleen het beste en dit kalmerende bed biedt jouw kat een comfortabele, warme en veilige plek.

Warm en comfortabel
Wil je jouw kat een extra warme plek geven om lekker uit te rusten? Jouw kat zal absoluut geen moeite hebben om zich comfortabel te voelen in dit zachte bed. De donutvormige Fuzz is speciaal ontworpen voor huisdieren die graag op pluche oppervlakten liggen. Afgewerkt met langharig faux-fur maakt dit het ideale bed voor een heerlijk dutje! De Fuzz is gemaakt in een cirkelvormig ontwerp, dat de natuurlijke contouren van een opgerolde slaaphouding volgt. Het is een ideale plek voor dieren die ervan houden om zich op te krullen en zich veilig te voelen. De dikke randen bieden extra ondersteuning voor de kop, de nek en de rug van jouw kat en zorgen voor een gevoel van veiligheid.

Past in ieder interieur
Beschikbaar in twee neutrale kleuren, de Fuzz is een must-have voor alle interieur liefhebbers die ook hun huisdier een fijne slaapplaats willen geven! De antislip bodem houdt de Fuzz op zijn plaats op tegels of hardhouten vloeren in huis.

Welke maat is geschikt voor mijn kat?
De Fuzz is leverbaar in verschillende maten.
Maat S (Ø 45 x 15 cm) is geschikt voor katten die het fijn vinden om in een knus holletje te liggen.
Maat M (Ø 60 x 20 cm) is geschikt voor grotere kattenrassen.

Instructies
Na het openen van de verpakking moet de Fuzz opgeschud worden om het bed in de goede vorm te brengen, omdat het gemaakt is van een zachte polyestervezel. De hoes is niet afneembaar, het bed kan wel in zijn geheel in de wasmachine worden gewassen.

  • Knus en comfortabel donut bed
  • Ideaal voor huisdieren die ervan houden zich op te krullen tijdens hun slaap
  • De hoge randen bieden extra ondersteuning en veiligheid

Afmetingen:
Ø 60 x 20 cm

Kleur
Roze
5587
Product toegevoegd aan verlanglijst