MOGELIJKE VERTRAGING I.V.M. CORONA

Door de drukte in de webshop en bij de pakketdiensten kan het gebeuren dat de levering van de bestelling vertraging oploopt. Uiteraard doen we ons uiterste best om de leveringstermijn zo kort mogelijk te houden.

GimCat Soft-Gras Kattengras

GimCat Soft-Gras Kattengras

Levertijd 1-3 werkdagen
€ 3,35

 Beoordelingen & Recensies
Dit product is nog niet beoordeeld

Soft-Gras is een sproutable en bijzonder zacht gras.

Gebruiksaanwijzing:
1. Begiet de inhoud van de grasschaal gelijkmatig met een ½ liter lauwwarm water. Giet er overtollige water er na 1 uur af.
2. Zet de schaal op een lichte en warme plek. Vermijd daarbij blootstelling aan direct zonlicht en direct contact met verwarmingen.
3. Besproei het kattengras dagelijks met water, zodat dit continu vochtig blijft.
4. Zodra het gras een hoogte van 4-5 cm heeft bereikt (na ca. 5-8 dagen), kun je je kat ermee verwennen.

Tips en aanwijzingen:
Katten hebben vers groen nodig als aanvulling op hun voeding. Voor dit ‘groen’ maken zij vaak graag gebruik van kamerplanten. Die kunnen echter door hun gehalte aan etherische oliën of bestrijdingsmiddelen sterk giftig zijn voor katten. Vermijd dat door jouw kat GimCat Soft-Gras te geven. GimCat Soft-Gras levert het gras dat de kat nodig heeft om ingeslikte haren te kunnen uitspugen.

In de koude jaargetijden is het aan te raden om bijv. een krant als onderlegger te gebruiken, omdat vensterbanken zeer koud kunnen zijn. Ook metalen kozijnen stralen koude uit. Dat is niet bevorderlijk voor de groei van het gras. De groeiduur is sterk afhankelijk van licht- en temperatuuromstandigheden en daarom kan de duur van de groei verschillen (ca. 5-8 dagen). Zorg doorlopend voor vers gras voor de gezondheid en het welzijn van jouw kat.

GIM7128
 Beoordelingen & Recensies

Schrijf als eerste een recensie !

Product toegevoegd aan je verlanglijstje