MOGELIJKE VERTRAGING I.V.M. CORONA

Door de drukte in de webshop en bij de pakketdiensten kan het gebeuren dat de levering van de bestelling vertraging oploopt. Uiteraard doen we ons uiterste best om de leveringstermijn zo kort mogelijk te houden.

AFP Furry Ball Fluffer Red

Op voorraad
€ 2,95
Levertijd 1-3 werkdagen

 Beoordelingen & Recensies
 (5/5)  - 2 beoordeling(en) - 2 recensie(s)
Bekijk beoordelingen

Dit langharige vriendje zal snel het beste speelkameraadje van je kat worden. Voorzien van leuke touwtjes en Catnip (kattenkruid) voor extra speelplezier.

Afmetingen: ± 15 x 8 x 3,5 cm


Let op: kattenspeelgoed is niet onverwoestbaar en niet geschikt voor kinderen. Laat jouw kat alleen onder toezicht van een volwassene spelen zodat deze erop kan toezien dat eventueel afgebeten stukjes niet worden ingeslikt.

Type
Catnip
2801
 Beoordelingen & Recensies
door op  15 May 2020 (AFP Furry Ball Fluffer Red) :
(5/5

Furry ball fluffer

Mijn kat is hier zo erg blij mee! Hij kan niet meer zonder dit speeltje! Hij haalt hem altijd speciaal van zijn kamer boven, naar de woonkamer beneden zodat hij er mee kan spelen ( terwijl hij beneden nog andere speelgoed heeft liggen). Het is echt zijn lievelingsspeeltje!

door op  09 May 2020 (AFP Furry Ball Fluffer Red) :
(5/5

Furry

Mijn katten vielen hem meteen aan!
Bijten alsof het de prooi van de eeuw was!
Ik hoop alleen dat ze hem niet meteen kapot bijten en de stof of touwtjes opeten. Maar ze vinden het zeker een succes! (Door de catnip die erin zit.)
Snelle levering!

Product toegevoegd aan je verlanglijstje

MOGELIJKE VERTRAGING

Door de drukte in de webshop en bij de pakketdiensten kan het gebeuren dat de bestelling niet wordt geleverd binnen de termijn die bij de producten vermeld staat. Uiteraard doen we ons uiterste best om de leveringstermijn zo kort mogelijk te houden.

Mocht je vragen hebben over de bestelling kun je contact opnemen via het contactformulier.

Alvast bedankt voor je begrip!

En in de tussentijd: Houd afstand, blijf zoveel mogelijk thuis en vooral blijf gezond!