Flapping Animals - Eend
Flapping Animals - Eend
Flapping Animals - Eend
Flapping Animals - Eend
Flapping Animals - Eend
Flapping Animals - Eend
Flapping Animals - Eend
Flapping Animals - Eend
Flapping Animals - Eend
Flapping Animals - Eend

Flapping Animals - Eend

Niet op voorraad
€ 20,95

Beoordeling:
(0)
 

Laat ook jouw kat gewoon in huis jagen en spelen! Deze interactieve eend is voorzien van een automatische bewegingssensor, waardoor de eend flappert en geluid maakt zodra de kat er tegenaan tikt. Geniet ervan hoe jouw kat zich helemaal uitleeft op dit prooidiertje.

Realistisch en Interactief
Het Flapping Animals kattenspeelgoed is uitgerust met een geavanceerde bewegingssensor. Wanneer jouw kat het aanraakt, komt het tot leven met fladderende bewegingen en levensechte geluiden, die de nieuwsgierigheid van je kat zullen prikkelen. Naast dat deze eend geluid maakt en vliegbewegingen maakt zit er aan de binnenkant ook een zakje gevuld met catnip en matatabi, wat je kat zal stimuleren om te spelen.

Meerdere Modi voor Variatie
Met drie verschillende modi - geluid, flapperen, en een combinatie van beide, kun je de voorkeur van je kat afstemmen op zijn/haar stemming. Laat je kat de sensatie van het vangen van een prooi ervaren met realistische geluiden en bewegingen.
Vindt je kat het speeltje eng? Laat het speeltje dan eerst verkennen in "off" modus. Pas als je kat het prooitje goed kent kun je het geluid en/of beweging toevoegen.

Veelzijdige Speelopties
Je kunt het speeltje "los" aanbieden aan je kat, maar je kunt het ook bevestigen aan het meegeleverde elastische koord. Bevestig het koord aan een hengel, houd het gewoon in je hand of gebruik het meegeleverde zelfklevende haakje om het aan een deur te bevestigen. Jouw kat zal betoverd worden door het fladderende speelgoed en uitgedaagd worden om te springen en te vangen.

Waarschuwing voor Veilig Spel: Voorkom Risico's!
Het welzijn van jouw geliefde kat staat voorop, daarom raden we ten zeerste aan om je kat altijd onder toezicht te laten spelen. Hoewel het speelgoed ontworpen is met het oog op veiligheid en plezier, is het essentieel om waakzaam te blijven tijdens speelsessies.

Het ophangen van het speeltje aan het elastische koord zonder toezicht is niet aan te raden. Het laatste wat we willen, is het risico dat het koord per ongeluk om de nek van je kat terechtkomt. Voor maximale veiligheid en gemoedsrust raden we aan om altijd in de buurt te blijven wanneer het speeltje aan het elastische koord wordt gebruikt.

Oplaadbaar
Zeg vaarwel tegen gedoe met batterijen! De Flapping Animal is oplaadbaar via USB (USB-kabel meegeleverd, oplader niet meegeleverd). De automatische slaapmodus bespaart energie wanneer het niet in gebruik is, waardoor de batterij langer meegaat.

Afmetingen: 10,6 x 8 x 7,8 cm


Let op: kattenspeelgoed is niet onverwoestbaar en niet geschikt voor kinderen. Laat jouw kat alleen onder toezicht van een volwassene spelen zodat deze erop kan toezien dat eventueel afgebeten stukjes niet worden ingeslikt.

Huntcat01
Product toegevoegd aan verlanglijst