MOGELIJKE VERTRAGING I.V.M. CORONA

Door de drukte in de webshop en bij de pakketdiensten kan het gebeuren dat de levering van de bestelling vertraging oploopt. Uiteraard doen we ons uiterste best om de leveringstermijn zo kort mogelijk te houden.

Silvervine Zeegras Dier

Jolly Moggy Silvervine Zeegras Dier

Op voorraad
€ 7,49
Levertijd 1-3 werkdagen

 Beoordelingen & Recensies
 (5/5)  - 1 beoordeling(en) - 1 recensie(s)
Bekijk beoordelingen

Leuk kattenspeelgoed met Silvervine. Dit pluche diertje in tunnel is erg aantrekkelijk voor jouw kat om mee te spelen en achteraan te jagen.

De Silvervine serie bestaat uit leuke kattenspeeltjes die Silvervine, of in het Japans genoemd Matatabi bevatten. Matatabi is een niet-giftige plant die in de de bergen van Japan en omgeving groeit. Deze plant bezit een natuurlijke aantrekkingskracht voor katten en is vaak nog effectiever dan catnip!

Afmetingen: 40 x 10 x 8 cm


Let op: kattenspeelgoed is niet onverwoestbaar en niet geschikt voor kinderen. Laat jouw kat alleen onder toezicht van een volwassene spelen zodat deze erop kan toezien dat eventueel afgebeten stukjes niet worden ingeslikt.

Kleur
Bruin
Type
Overige
Afmetingen
40 x 10 x 8 cm
214243
 Beoordelingen & Recensies
door op  29 May 2020 (Jolly Moggy Silvervine Zeegras Dier) :
(5/5

Trekt de aandacht.

Mijn katten zijn gek op de Matabi wat in dit speeltje verwerkt zit. Trekt echt de volle aandacht. Leuk ook dat het speeltje rolt..zorgt voor extra beweging van de katten. Ook kunnen ze lekker hun nageltjes scherpen. Prima speeltje.

Product toegevoegd aan je verlanglijstje