Matatabi Spray 175 ml

Matatabi Spray 175 ml

Levertijd 1-3 werkdagen
€ 4,99

Beoordeling:
(0)
 

Matatabi Spray is de ideale oplossing om het speelinstinct van je kat te stimuleren en urenlang speelplezier te bieden. De spray bevat een natuurlijk extract van matatabi, een plant die bekend staat om zijn stimulerende werking op katten. Door de spray op voorwerpen te spuiten om mee te spelen of te knuffelen, kun je de interesse en aandacht van je huisdier opwekken.

Matatabi-extract bevat essentiële oliën die de speelsheid en nieuwsgierigheid van je kat kunnen verhogen. Matatabi is een natuurlijk alternatief voor traditioneel kattenkruid en kan de zintuigen van je kat stimuleren en een positief effect hebben op zijn welzijn. De Matatabi spray is gemakkelijk te gebruiken.

Gebruiksaanwijzing:
Voor gebruik goed schudden. Spuit de matatabi spray op dekens, speelgoed of andere voorwerpen om mee te spelen en te knuffelen.
Let op: niet meer dan 1-2 keer per week gebruiken om overmatige stimulatie te voorkomen.Niet op de kat zelf spuiten.

Inhoud: 175 ml


Let op: kattenspeelgoed is niet onverwoestbaar en niet geschikt voor kinderen. Laat jouw kat alleen onder toezicht van een volwassene spelen zodat deze erop kan toezien dat eventueel afgebeten stukjes niet worden ingeslikt.

42424
Product toegevoegd aan verlanglijst