MOGELIJKE VERTRAGING I.V.M. CORONA

Door de drukte in de webshop en bij de pakketdiensten kan het gebeuren dat de levering van de bestelling vertraging oploopt. Uiteraard doen we ons uiterste best om de leveringstermijn zo kort mogelijk te houden.

Mint Stick
Mint Stick
Mint Stick
Mint Stick

Mint Stick

Op voorraad
€ 3,95
Levertijd 1-3 werkdagen

 Beoordelingen & Recensies
 (3,5/5)  - 2 beoordeling(en) - 2 recensie(s)
Bekijk beoordelingen

De Mint Stick is een heerlijk kauwspeeltje voor de kat. Mint is een zusterplant van catnip en de meest katten vinden het heerlijk!
Het speeltje is gevuld met heerlijk ruikende mint en zorgt voor een frisse adem zodra de kat erop kauwt.
Gemaakt van duurzaam materiaal dat goed is voor het gebit van jouw kat. Het materiaal zorgt ervoor dat, wanneer je kat erop kauwt, tandplak wordt verwijderd en tandvlees gezond blijft.

Tip: Duw en rol het middenstuk waardoor extra mintgeur vrijkomt.


Let op: kattenspeelgoed is niet onverwoestbaar en niet geschikt voor kinderen. Laat jouw kat alleen onder toezicht van een volwassene spelen zodat deze erop kan toezien dat eventueel afgebeten stukjes niet worden ingeslikt.

Kleur
Groen
Type
Overige
335
 Beoordelingen & Recensies
door op  05 Jun 2020 (Mint Stick) :
(5/5

Geweldig

Gelijk aan onze katten gegeven toen het binnen kwam, ze blijven er op kauwen! Onze jongste kat verkiest het speeltje zelfs boven wat lekkers :)

door op  16 Jan 2020 (Mint Stick) :
(2/5

ziet er leuk uit

Zoals gezegd,ziet er leuk uit, maar na een beetje gesnuffel laten ze het links liggen, wordt niet op gekauwd,dus kan niet beoordelen of het dan ook werkt zoals beweerd wordt.

Product toegevoegd aan je verlanglijstje