Pluche Muis Bruin met Catnip - 9 cm

Pluche Muis Bruin met Catnip - 9 cm

Levertijd 1-3 werkdagen
€ 2,99

Beoordeling:
(0)
 

Ontdek het ultieme speelplezier voor je geliefde kat met deze pluche muis met catnip van Trixie! Deze schattige en knuffelige muis is speciaal ontworpen om het natuurlijke jachtinstinct van je kat te stimuleren en eindeloos speelplezier te bieden.

Kijk toe hoe je kat urenlang bezig is met het achtervolgen, besluipen en bespringen van deze pluche muis. Het formaat van 9 cm is perfect voor kittige pootjes en zorgt voor onvoorspelbaar plezier.

In de muis is catnip verwerkt, dat bekend staat om zijn onweerstaanbare aantrekkingskracht op katten. Je kat zal dol zijn op de betoverende geur, wat zorgt voor een extra dimensie van opwinding tijdens het spelen.

Gemaakt van hoogwaardig polyester pluche, is deze muis niet alleen zacht voor de pootjes van je kat, maar ook duurzaam genoeg om ruw spel aan te kunnen.

Kleur: Bruin gemêleerd

Afmeting: 9 x 4 x 4 cm (zonder staart; met staart ± 17 x 4 x 4 cm)


Let op: kattenspeelgoed is niet onverwoestbaar en niet geschikt voor kinderen. Laat jouw kat alleen onder toezicht van een volwassene spelen zodat deze erop kan toezien dat eventueel afgebeten stukjes niet worden ingeslikt.

Type
Catnip
Muizen
41115-BR
Product toegevoegd aan verlanglijst