MOGELIJKE VERTRAGING I.V.M. CORONA

Door de drukte in de webshop en bij de pakketdiensten kan het gebeuren dat de levering van de bestelling vertraging oploopt. Uiteraard doen we ons uiterste best om de leveringstermijn zo kort mogelijk te houden.

Valeriaan Spray 50 ml

Valeriaan Spray 50 ml

Op voorraad
€ 2,99
Levertijd 1-3 werkdagen

 Beoordelingen & Recensies
Dit product is nog niet beoordeeld

Trixie Valeriaan Spray bevat het intensieve aroma van de natuurlijke valeriaanwortel. De geur van valeriaan heeft op de meeste katten een stimulerend en euforisch effect.
Afhankelijk van de aard van de kat, het kan ook kalmeren en stimuleren om te knuffelen. Het euforiserende en stimulerende effect zorgt voor veel levensvreugde en verhoogd het welzijn van jouw kat. Zo kan het gebruik van de valeriaan spray ook bij dierenartsbezoeken of andere stress-situaties voor een positieve afleiding zorgen.

De valeriaan-spray is alcohol- en glycolvrij.

Gebruiksaanwijzing:
Voor gebruik goed schudden. Spuit de valeriaan spray op dekens, speelgoed of andere voorwerpen om mee te spelen en te knuffelen.
Niet op de kat zelf spuiten.
Let op: niet meer dan 1-2 keer per week gebruiken om overmatige stimulatie te voorkomen.

Inhoud: 50 ml


Let op: kattenspeelgoed is niet onverwoestbaar en niet geschikt voor kinderen. Laat jouw kat alleen onder toezicht van een volwassene spelen zodat deze erop kan toezien dat eventueel afgebeten stukjes niet worden ingeslikt.

42420
 Beoordelingen & Recensies

Schrijf als eerste een recensie !

Product toegevoegd aan je verlanglijstje

MOGELIJKE VERTRAGING

Door de drukte in de webshop en bij de pakketdiensten kan het gebeuren dat de bestelling niet wordt geleverd binnen de termijn die bij de producten vermeld staat. Uiteraard doen we ons uiterste best om de leveringstermijn zo kort mogelijk te houden.

Mocht je vragen hebben over de bestelling kun je contact opnemen via het contactformulier.

Alvast bedankt voor je begrip!

En in de tussentijd: Houd afstand, blijf zoveel mogelijk thuis en vooral blijf gezond!