Yeowww! Kitten Mittens 3-Pack
Yeowww! Kitten Mittens 3-Pack
Yeowww! Kitten Mittens 3-Pack
Yeowww! Kitten Mittens 3-Pack

Yeowww! Kitten Mittens 3-Pack

Levertijd 1-3 werkdagen
€ 16,99

Beoordeling:
(0)
https://www.catsclusive.nl/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/64cb8f7c95d98.jpg
 

Katten kunnen niet wachten om hun pootjes op deze kittenwanten (Kitten Mittens) te krijgen! Of Kitty nu graag een sneeuwpop wil bouwen, een taart wil eten of er gewoon elegant uit wil zien, deze wanten zijn zeker het populairste modeaccessoire van het seizoen. Elke want is gemaakt van duurzaam katoen en is tot aan de manchet gevuld met het speciale 100% biologisch geteelde kattenkruid van Yeowww - geen vulstoffen en geen chemicaliën. De wanten zijn versierd met afbeeldingen van andere klassieke speeltjes van Yeowww. De leuke vorm is perfect voor katten van alle soorten en maten, ze zijn sterk genoeg om tanden, klauwen en af en toe een sneeuwballengevecht te weerstaan.

Yeowww! staat bekend om de meest krachtige catnip ter wereld. Catnip (kattenkruid) dat in de Yeowww! producten gebruikt wordt, is door hun zelf in Amerika verbouwd en geoogst. Hierdoor kunnen ze een constante onweerstaanbare aantrekkingskracht garanderen.
Alle Yeowww! kattenspeeltjes worden voor de volle 100% gevuld met Catnip. Er wordt geen gebruik gemaakt van vulmiddelen (b.v. polyester of katoen) of rest delen van de plant.
De stof van de Yeowww! is gemaakt van 100% katoen en bevat de perfecte textuur voor katten.

Inhoud: 3 stuks van ± 8 cm

YEOWWW! = onweerstaanbaar voor iedere kat!


Let op: kattenspeelgoed is niet onverwoestbaar en niet geschikt voor kinderen. Laat jouw kat alleen onder toezicht van een volwassene spelen zodat deze erop kan toezien dat eventueel afgebeten stukjes niet worden ingeslikt.

Type
Catnip
YEOW045A
Product toegevoegd aan verlanglijst