Yeowww! Pineapple
Yeowww! Pineapple
Yeowww! Pineapple
Yeowww! Pineapple

Yeowww! Pineapple

Levertijd 1-3 werkdagen
€ 14,95

Beoordeling:
(0)
 

Is jouw kat ongemotiveerd? Gebrekkig? Geen interesse in een favoriet speeltje of verveeld met de programma's op Kitty TV? Misschien is het tijd voor Kitty om op tropische vakantie te gaan met de nieuwe Yeowww! Kattenkruid Ananas!

De grootste vrucht in de Yeowww! Catnip-lijn, de ananas verplettert de concurrentie met 1,45 gram van de speciale 100% biologisch geteelde kattenkruid. De speeltjes van Yeowww bevatten geen vulstoffen en geen chemicaliën. Al deze overheerlijke goedheid is verpakt in een kleurrijke en duurzame hoes van katoen waar katten echt hun tanden en klauwen in kunnen zetten. En met de gekreukte bladeren om textuur en geluid toe te voegen, levert deze ananas een zoete punch van plezier!

Yeowww! staat bekend om de meest krachtige catnip ter wereld. Catnip (kattenkruid) dat in de Yeowww! producten gebruikt wordt, is door hun zelf in Amerika verbouwd en geoogst. Hierdoor kunnen ze een constante onweerstaanbare aantrekkingskracht garanderen.
Alle Yeowww! kattenspeeltjes worden voor de volle 100% gevuld met Catnip. Er wordt geen gebruik gemaakt van vulmiddelen (b.v. polyester of katoen) of rest delen van de plant.
De stof van de Yeowww! is gemaakt van 100% katoen en bevat de perfecte textuur voor katten.

Afmeting: ± 20 (13 zonder blad) x 7 x 3 cm

YEOWWW! = onweerstaanbaar voor iedere kat!


Let op: kattenspeelgoed is niet onverwoestbaar en niet geschikt voor kinderen. Laat jouw kat alleen onder toezicht van een volwassene spelen zodat deze erop kan toezien dat eventueel afgebeten stukjes niet worden ingeslikt.

Type
Catnip
YEOW022
Product toegevoegd aan verlanglijst