STOP! Animal Bodyguard Druppels 4 x 8 ml
STOP! Animal Bodyguard Druppels 4 x 8 ml
STOP! Animal Bodyguard Druppels 4 x 8 ml
STOP! Animal Bodyguard Druppels 4 x 8 ml
STOP! Animal Bodyguard Druppels 4 x 8 ml
STOP! Animal Bodyguard Druppels 4 x 8 ml
STOP! Animal Bodyguard Druppels 4 x 8 ml
STOP! Animal Bodyguard Druppels 4 x 8 ml

STOP! Animal Bodyguard Druppels 4 x 8 ml

Levertijd 1-3 werkdagen
€ 26,99

Beoordeling:
(0)
 

Hét groene alternatief voor vlooien- en tekendruppels. Eén variant voor hond, kat, konijn, fret, cavia en hamster.

Druppels, o.a. gemaakt van essentiële oliën, hypoallergeen! De unieke plantaardige formule van STOP! Animal Bodyguard is volledig veilig voor de hond, kat, konijn, cavia, fret en hamster. Volwassenen en kinderen kunnen het huisdier onmiddellijk na toepassing aanraken. Dankzij de milde samenstelling ook geschikt voor zogende moederdieren, pups, kittens en oudere dieren. STOP! Animal Bodyguard helpt de vacht gezond en fris te houden. Kan worden verdeeld over het lichaam zonder bijwerkingen.

🗸 Plantaardige, hypoallergene druppels
🗸 Veilig voor dieren, kinderen en jezelf
🗸 Ook geschikt voor pups, kittens, zwangere en zogende moederdieren
🗸 Effectief, ook na direct zwemmen!
🗸 Heerlijk geurend voor dier en mens

Aanbevolen dosering
Iedere 14 dagen aanbrengen

Binnen de maximaal aangegeven dosering kun je gerust kijken welke dosering nodig is voor jouw dier. Sommige dieren zijn vatbaarder dan andere, e.e.a. afhankelijk van de gezondheid, leefomgeving en weersomstandigheden.

KG minimaal maximaal
0 - 2,5 1 ml 2 ml
2,5 - 7 2 ml 4 ml
7 - 15 4 ml 8 ml
15 - 30 6 ml 16 ml
> 30 8 ml 24 ml

Bouw de dosering voor de gewenning en veiligheid rustig op. Ook op extracten van planten kan een dier gevoelig reageren. Verhoog de dosering stapje voor stapje tot het maximum zoals vermeld op de nieuwe verpakking. Als het dier met een lagere dosering kan volstaan, heeft dat natuurlijk altijd de voorkeur.

Gebruiksaanwijzing
Voor uitwendig gebruik. Spreid de haren en verdeel de druppels op zo veel mogelijk plaatsen op de huid over het hele lichaam voor een snelle verspreiding. Dit doe je door druppels in ieder geval op de schoft en boven de staart aan te brengen. Vervolgens met je vingers dunbehaarde plekken zoals de liezen en oksels (warme plekken) inwrijven. De kop met favoriete plekken zoals de randen van de wenkbrauwen en oren, met de vingers voorzichtig insmeren. De slijmvliezen mijden. Dit om een negatieve associatie met het toepassen van STOP! te voorkomen. Indien je dier wat aan de STOP! likt, is dit niet erg. Een TIP is om de druppels voor je je dier eten geeft, met je dier gaat wandelen of even andere afleiding geeft toe te passen. Het rustig opbouwen van de dosis is altijd verstandig, zeker bij een gevoelig dier. Begin met een paar druppels en monitor je dier goed. Want zowel mens als dier kunnen overal allergisch voor zijn of worden! Handen wassen mag na het toepassen, maar hoeft niet!

De werkzaamheid van de druppels is optimaal naarmate de huid goed doordrongen raakt van de druppels. Indien u STOP! voor de eerste keer gebruikt, dient u er rekening mee te houden dat de werking na 14 dagen optimaal is. Bij sommige dieren duurt dit door weerstand of dikte van de vacht, wat langer. Iedere 15 dagen secuur herhalen. Zwemmen kan vrijwel direct na het toedienen. Aangezien STOP! als het ware vetminnend is, adviseren wij u het na het wassen van de hond pas na 4 à 5 dagen toe te dienen. Wij adviseren om STOP! Animal Bodyguard het hele jaar door te gebruiken.

Ingrediënten
Aqua, Olea europaea, Rosmarinus officinalis, Salvia officinalis, Melaleuca alternifolia, Piper nigrum, Allium sativum. EUH208 - bevat: Rosmarinus officinalis leaf oil, Salvia officinalis oil. EUH210. Zowel mens als dier kunnen overal allergisch voor zijn of worden, ook voor plantaardige extracten. In het geval van een allergische reactie verzoeken wij je vriendelijk dit te melden. Bij een dierenartsbezoek adviseren we je om de verpakking mee te nemen naar de dierenarts.

MHSTO37001
Product toegevoegd aan verlanglijst