• Nieuw
STOP! Omgevingsspray 1 liter

STOP! Omgevingsspray 1 liter

Levertijd 1-3 werkdagen
€ 31,95

 Beoordelingen
Dit product is nog niet beoordeeld
https://www.catsclusive.nl/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/642171154d0bf.jpg
 

Hét groene alternatief!
Dit ecologische vriendelijke product vernevel je in de omgeving. Deze spray heeft een natuurlijke samenstelling die een fysieke barrière vormt voor vlooien in de omgeving. Zowel de baasjes als de dieren hoeven het huis niet uit!! In het geval van een vlooienbesmetting ook je dier wassen met de STOP! Vlooienshampoo. Voorkomen is beter, vandaar dat wij u adviseren deze plantaardige omgevingsspray het hele jaar door met een interval te gebruiken in combinatie met de STOP! Animal Bodyguard druppels voor je dier.

Gebruiksaanwijzing
Voor extern gebruik, buiten bereik van kinderen en uit de zon bewaren. In principe laat het geen sporen achter, maar test het voor de zekerheid voorzichtig uit om vlekken te voorkomen. Bij waargenomen vlooien in de omgeving de eerste week drie dagen achter elkaar vernevelen (vooral ook in kieren en donkere- vochtige plaatsen). Aansluitend twee keer per week totdat je er zeker van bent dat er geen vlooien/eitjes/larven meer zijn. Spray bij voorkeur in de avond. Aansluitend stofzuigen. Vergeet niet je bovenverdieping, auto, zitkussens buiten... Alles waar het dier is geweest.

Hoeveelheid
Maar liefst 1 liter waarmee je zéér afhankelijk van je vloer en de ernst van de besmetting, ongeveer 80 à 100 m2 kunt behandelen.

Pluspunten STOP! Omgevingsspray
🗸 Houd de omgeving van hond en katten-mand/verblijf fris
🗸 Geurt prettig
🗸 Groen alternatief
🗸 Gebruik in de mand mogelijk
🗸 Natuurlijke spray dus gebruik in een omgeving met lacterende moederdieren, puppy’s/kittens mogelijk
🗸 Als een dier iets oplikt is dat niet erg
🗸 Mens en dier hoeven de ruimte niet te verlaten
🗸 1 liter fles, zuinig in gebruik
🗸 Niet getest op dieren
🗸 Bevat geen synthetische kleurstoffen of dierlijke extracten

Ingrediënten
Aqua, Olea europaea, Lavandula hybrida, Rosmarinus officinalis, Salvia lavandulifolia, Piper nigrum, Melaleuca alternifolia, Allium sativum, Rosmarinus officinalis leaf oil

MHSTO37002
 Beoordelingen

Dit product is nog niet beoordeeld !

Product toegevoegd aan verlanglijst