MOGELIJKE VERTRAGING I.V.M. CORONA

Door de drukte in de webshop en bij de pakketdiensten kan het gebeuren dat de levering van de bestelling vertraging oploopt. Uiteraard doen we ons uiterste best om de leveringstermijn zo kort mogelijk te houden.

Yarrah Biologisch Pate met Zalm 12 x 100 gram

Yarrah Biologisch Pate met Zalm 16 x 100 gram

Levertijd 1-3 werkdagen
€ 16,99

 Beoordelingen & Recensies
Dit product is nog niet beoordeeld

Graanvrije paté met MSC zalm, aangevuld met biologisch gecertificeerd zeewier. Geschikt voor alle kattensoorten en leeftijden, van kittens tot senior katten. Het biologische natvoer vormt een complete, voedzame en zeer smakelijke maaltijd voor je kat. Zuiver voer, vrij van kunstmatige toevoegingen, pesticiden en GMO, waarbij de best opneembare eiwitten zijn geselecteerd. Zo krijgt je kat precies binnen wat hij nodig heeft.

Dit 100 grams alu-kuipje bevat MSC-zalm. MSC-zalm is rijk aan omega-3 en -6 vetzuren, heeft een ontstekingsremmend effect op vacht en huid en helpt de spieren soepel te houden. Het toegevoegde zeewier is rijk aan vitamine A, D en E, mineralen en eiwitten en draagt bij aan een goede stoelgang en een mooie, glanzende kattenvacht.

Samenstelling:
37% kip* (vlees*, karkas*, hart*, nier*, meel*, lever*), 36% bouillon* (water, lavas*, kippenmeel*), 15% rund* (long*), 4% zalm (MSC¹), 0,5% gedroogd zeewier*, mineralen * = biologisch, ¹Uit een MSC gecertificeerde duurzame visserij

Verpakking
100 gram
Smaak
Zalm
Levensfase
Volwassen, Kitten, Senior
Kenmerk
Biologisch, Graanvrij
Y9151
 Beoordelingen & Recensies

Schrijf als eerste een recensie !

Product toegevoegd aan je verlanglijstje