Ziwi Peak Mackerel 24 x 85 gram

Ziwi Peak Mackerel 24 x 85 gram

Levertijd 1-3 werkdagen
€ 67,99

 Beoordelingen
Dit product is nog niet beoordeeld
 

Als carnivoren hebben katten een dieet nodig dat rijk is aan dierlijke eiwitten en weinig koolhydraten. Ziwi Peak bevat 93% vlees, organen en botten, waaronder 3% groene mossel voor natuurlijke glucosamine en chondroïtine en 7% soortspecifieke pens, voor extra smaak en voordelen voor de spijsvertering.

Veel katten hebben ook een lage natuurlijke dorstdrive en kunnen profiteren van het hogere vochtgehalte van natvoer. Ziwi Peak bevat geen granen, aardappelen, maïs, tarwe, soja, suikers, glycerine, carrageen, agar-agar, guargom, natriumtripolyfosfaat of tetranatriumpyrofosfaat. In plaats daarvan worden kikkererwten gebruikt als een natuurlijk bindmiddel voor ingrediënten met een hoog vleesgehalte. De blikjes hebben ook BPA-vrije voeringen.

Alle recepten van Ziwi Peak zijn compleet en uitgebalanceerd voor alle rassen en levensfasen.

Blauw Makreel is een duurzaam gevangen vis uit de ongerepte blauwe wateren van Nieuw-Zeeland, rijk aan Omega 3 en 6 vetzuren.

Nieuw-Zeelandse groene mossel is opgenomen als een natuurlijke bron van glucosamine en chondroïtine, en de toevoeging van 7% koudgewassen pens verhoogt de smakelijkheid en helpt bij een gezonde spijsvertering.

Ziwi Peak Makreel kan bijdragen aan:

  • Verminderde voedselallergieën
  • Een gezonde huid en vacht
  • Verbeterde spijsvertering
  • Gezamenlijke gezondheid en mobiliteit
  • Gewichtsbeheer
  • Urinaire gezondheid

Ingrediënten:
Makreel, water voldoende voor verwerking, kikkererwten, groene mossel uit Nieuw-Zeeland, DL-methionine, mineralen (dikaliumfosfaat, magnesiumsulfaat, zinkaminozuurcomplex, mangaanaminozuurcomplex, koperaminozuurcomplex), gedroogde kelp, vitamines (cholinechloride, Vitamine E-supplement, thiaminemononitraat, niacine, pyridoxinehydrochloride, riboflavine, vitamine D3-supplement, foliumzuur), zout, taurine.

Analytische Bestanddelen:
Ruwe Eiwit min. 12%, Ruw Vet min. 3%, Ruwe Celstof max. 2%, Vocht max. 78%, Ruwe As max. 4%

Verpakking
85 gram
330261
 Beoordelingen

Dit product is nog niet beoordeeld !

Product toegevoegd aan verlanglijst