Ziwi Peak Venison 24 x 85 gram
Ziwi Peak Venison 24 x 85 gram
Ziwi Peak Venison 24 x 85 gram
Ziwi Peak Venison 24 x 85 gram

Ziwi Peak Venison 24 x 85 gram

Ziwi heeft een statement afgegeven waarin het merk bekend maakt te stoppen met de luchtgedroogde voedingen in Europa.
De natvoedingen komen wel terug later dit jaar.

Niet op voorraad
€ 85,99

Beoordeling:
(0)
https://www.catsclusive.nl/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/64cb8f7c95d98.jpg
 

Als carnivoren hebben katten een dieet nodig dat rijk is aan dierlijke eiwitten en weinig koolhydraten. Ziwi Peak bevat 93% vlees, organen en botten, waaronder 3% groene mossel voor natuurlijke glucosamine en chondroïtine en 7% soortspecifieke pens, voor extra smaak en voordelen voor de spijsvertering.

Veel katten hebben ook een lage natuurlijke dorstdrive en kunnen profiteren van het hogere vochtgehalte van natvoer. Ziwi Peak bevat geen granen, aardappelen, maïs, tarwe, soja, suikers, glycerine, carrageen, agar-agar, guargom, natriumtripolyfosfaat of tetranatriumpyrofosfaat. In plaats daarvan worden kikkererwten gebruikt als een natuurlijk bindmiddel voor ingrediënten met een hoog vleesgehalte. De blikjes hebben ook BPA-vrije voeringen.

Een single-eiwit optie voor katten met allergieën of gevoeligheden voor andere eiwitten of een lager vetgehalte. Ziwi Hert is afkomstig van lokale Nieuw-Zeelandse boerderijen, vrije uitloop en grasgevoerd.

3% Nieuw-Zeelandse groene mossel is opgenomen als een natuurlijke bron van glucosamine en chondroïtine, en de toevoeging van 7% koudgewassen pens verhoogt de smakelijkheid en helpt bij een gezonde spijsvertering.

Nieuw-Zeelandse groene mossel is opgenomen als een natuurlijke bron van glucosamine en chondroïtine, en de toevoeging van 7% koudgewassen pens verhoogt de smakelijkheid en helpt bij een gezonde spijsvertering.

Ziwi Peak Hert kan bijdragen aan:

  • Verminderde voedselallergieën
  • Een gezonde huid en vacht
  • Verbeterde spijsvertering
  • Verminderde symptomen van IBS en IBD
  • Gezamenlijke gezondheid en mobiliteit
  • Gewichtsbeheer
  • Urinaire gezondheid

Ingrediënten:
Hertenvlees, Hertenbouillon, Hertenlever, Hertenlong, Hertenhart, Hertennier, Hertenpens, Kikkererwten, Nieuw-Zeeland Groene mossel, Hertenbot, Gedroogde kelp, Mineralen (Zinkaminozuurcomplex, Koper-aminozuurcomplex, Mangaan-aminozuurcomplex), Vitaminen (Vitamine E-supplement, vitamine B1-supplement, foliumzuur, vitamine D3-supplement)

Analytische Bestanddelen:
Ruwe Eiwit min. 9%, Ruw Vet min. 4,5%, Ruwe Celstof max. 1%, Vocht max. 78%, Ruwe As max. 3%

Verpakking
85 gram
Smaak
Hert
Levensfase
Volwassen
Kenmerk
Graanvrij
330241
Product toegevoegd aan verlanglijst